VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 20 HAZİRAN ÇARŞAMBA

20 Haziran 2018

...................

1-Okçular köyü halkından merhum Arif ve Sare ÖZDEMİR’in oğlu Huriye ÖZDEMİR’in eşi,Elif ÖZDEMİR’in babası,Azra,Seda ve Serdal’ın dedesi,Raif ÖZDEMİR ve Ratip ÖZDEMİR’in kardeşi,Hatice ÖRNEKBAŞ’ın abisi; Hüseyin Özdemir hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi Bugün Merkez Okçular Köyü Camii’de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Okçular mezarlığına defnedilecektir.

2-Yeni Peliççik Köyü halkından Sedaş’dan emekli Mustafa ÇAKIR,Fatma ÇAKIR’ın oğlu Serkan ÇAKIR’Sabahat YILDIRIM’ın kardeşleri.Vildan ÇAKIR’ın eşi Eymen,Efe ÇAKIR’ın babası.Metin BEYDİLİ VE Nafiye BEYDİLİ damadı.Emlakçı Metin YILDIRIM’ın kayınçısı ; Hakn Çakır hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi Bugün Köroğlu Camii’de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çamyayla Yozgat Köy mezarlığına defnedilecektir.

3-BOLU Esnaflarından KOÇ Harfiyat’ın Sahibi İbrahim Nadi,Gül ve Saime GÜL’ün oğlu,Sadık Nadi Gül ve Arzu GÜL’ün kardeşi; Serkan Gül hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi Bugun  Gerede Yeni Camiide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Gerede Merkez Mezarlığına Defnedilecektir.

4-Dörtdivan Cemaller Köyü halkından Merhum Hatice ÇAKIROĞLU’nun eşi Halit,Hüseyin,Yetiş,İsmail ÇAKIROĞLU ve Nebahat ÖZTEKİN’in babaları,Veysel ÖZTEKİN’in kayınpederi; Hasan Çakıroğlu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugun Dörtdivan Cemaller Köyü Camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Paşaköy Mahallesi Halkından Merhum Rıdvan ve Ayşe YÜCE’nin oğlu,Bahadır YÜCE’nin kardeşi Kaan,Orkun ve Zeynep YÜCE’nin babaları Sabahattain Yüce hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Enişte Bey Camiin’de kılınacak Öğle Ve Cenaze Namazı Sonrası Paşaköy Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.

6-Kıbrıscık ilçesi Bölücekkaya Köyü Halkından,Bolu Çimento Fabrikasından Emekli Abdullah DİKMEN’in eşi,Kadir DİKMEN ve Güllü Seçil DİKMEN’in anneleri Nuriye DİKMEN’in kayınvalidesi ; Enis Dikmen hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi Bugün Yeni Mahalle Camii’de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası şehitler mezarlığına defnedilecektir.

7-Yukarı Hamzebey Köyü eşrafından merhum İbrahim ve Feride UYGAN’ın oğulları,Hakkı UYGAN ve Merhum Servet UYGAN’ın kardeşi,Muhsine ÖZKAN’ın ağabeyi,Nursel SARIYILDIZ,Aysel ÇELEN ve Nuray UYGAN’ın babaları.Merhum Nihat SARIYILDIZ ve Fikret ÇELEN’in kayınpederi,Nihal GEZER,Berrin Çelen KUTLUKAYA ,Fatih ÇELEN ve Tarık SARIYILDIZ’ın dedeleri,Hatice UYGAN’ın eşi; Fazlı Uygun hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Yukarı Hamzabey Köyü Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.