VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİ TRANSFER BİRDEN

18 Haziran 2018

..................

Boluspor geçtiğimiz sezon Manisaspor forması giyen orta saha Billal Sebaihi ile 2 yıllık, Rot-Weiss Erfurt forması giyen stoper Berkay Dabanlı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

“BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”

İmza töreninde konuşan Billal Sebaihi “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Hedefi olan bir takıma geldim. Başkanımıza, hocamıza bana güvendikleri için çok teşekkür ederim. İnşallah bu güvencenin karşılığını vererek hedefimiz olan Süper Lige çıkmaya çalışacağız. Burada bütün şartlar var. Süper Lige çıkmamak için hiçbir nedenimiz yok.” dedi.

“İNŞALLAH MUTLU BİR TATİLE ÇIKARIZ”

Berkay Dabanlı ise “Öncelikle Başkanımıza ve Ertuğrul Sağlam hocamıza teşekkür ederim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah bu yolu beraber gideriz. Sonu umarım Süper Lig olur. Bende bunun için her şeyi yapacağım. İnşallah sezon sonunda hep birlikte mutlu bir tatile gideriz.” Şeklinde konuştu.

Billal Sebaihi’yi tanıyalım:

31 Mayıs 1992 Lyon doğumlu olan Billal Sebaihi, orta sahada görev yapmaktadır. Futbola Saint-Étienne B takımında başlayan Sebaihi, CS Constantine, USM El Harrach, Beira-Mar, Estoril, Tondela ve Manisaspor takımlarında forma giymiştir. Manisaspor forması ile geçtiğimiz sezon 39 maça çıkan Sebaihi, 5 gol kaydetmiştir.

Berkay Dabanlı’yı tanıyalım:

27 Haziran 1990, Frankfurt doğumlu olan Berkay Dabanlı, stoper oynamaktadır. Futbola Almanya’da başlayan Dabanlı, Leverkusen II, FSV Frankfurt II, Kayserispor, Eskişehirspor, Nürnberg, Rot-Weiss Erfurt, Chemnitzer takımlarında forma giymiştir. Kayserispor ve Eskişehirspor formaları ile Süper Lig’de 33 maça çıkan Dabanlı, TFF 1. Lig ve Türkiye Kupasında 12 maça çıkara, 2 gol kaydetmiştir.

  • İKİ TRANSFER BİRDEN
  • İKİ TRANSFER BİRDEN
  • İKİ TRANSFER BİRDEN
2 yorum yapılmış
  • ark
    18 Haziran 2018 • 22:37
    Bizde sağdaki sandıydık :)))
  • 1965
    19 Haziran 2018 • 05:03
    yok ya sağdaki yeni transfer değil mi saçma sapan espiri yapmayın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.