VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAŞLI ADAMDAN ATATÜRK'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

12 Haziran 2018

.......................

Haber – www.tvbolu.com

Bolu’da pazarcılık yapan yaşlı adam, siyasilerin pazar gezisi yaptığı sırada gazetecilere verdiği açıklamayla sosyal medyanın gündemine oturdu. Yaşlı adamın, yaklaşan seçimlerle ilgili soru sorduğu anlaşılan gazetecilere verdiği Atatürk cevabı, büyük alkış aldı.

“O olmasaydı bu Türkiye olmayacaktı”

Yaşlı adam Atatürk’e olan sevgisini anlattığı videoda, bu ülkeyi Atatürk’ün kurduğunu belirterek, “Ben 80 yaşıma girdim. 60 senedir oy kullanırım ama O’ndan hiçbir zaman vazgeçmedim. Ama iyi ama kötü. O kurdu bu memleketi. Bu vatanın, bu memleketin, bu milletin Allah’tan Peygamberden sonra O babası. O olmasaydı bu Türkiye olmayacaktı. Paylaşmışlardı. Ankara Haymana’ya kadar gelmişlerdi. Dağıtmışlardı bu memleketi. Kazmayla, kürekle, baltayla 300 kişi ile dağda bu memleketi bekledi. Bu 500 kişiyle sarayda yaşıyor. Böyle memleket olmaz. Böyle insanlık, böyle kültür olmaz. Gelsin isterse beni tutuklasın. Ben 80 yaşıma girdim” dedi.

Binlerce beğeni, binlerce yorum

Videonun sosyal medyada paylaşılmasının ardından Twiter’da hızla yayıldı. Özellikle Ak Parti muhaliflerinin beğeni ve paylaşımlarıyla gündemde tuttuğu video Twiter’ın dışında Facebook’ta da yayılmaya başladı. Tanınmış birçok muhalif siyasetçi videoyu paylaşarak hükümete olan tepkilerini sosyal medyada dile getirdi.

 

5 yorum yapılmış
  • Xyz
    12 Haziran 2018 • 03:17
    Hayırdır siz böyle bir haberi yayınlamazdınız, heleki övgü dolu sözlerle...Saray maray ne iş...
  • Aydn
    12 Haziran 2018 • 08:13
    Eyvallah dayı da sen cumhuriyet aşığısında bazıları saltanat istiyo
  • dobrac
    12 Haziran 2018 • 08:27
    80 yaşına hürmetimdem dolayı ağzımdan kötü bir şey çıksın istemiyorum.Yalnızca ah dede çok cahil kalmışsın be şu Atatürkü kızıl çullu ürünü ve köy enstitüsü mezunu ateist islam düşmanı beyinleri yıkanmış öğretmen müsfettesi kadrolarından dinlemişsin hep.
  • lazkopat
    13 Haziran 2018 • 05:01
    dobrac belliki sende yunan yada ingilizler tarafından yetiştirilen insanlardan dinlemişsin hep atatürkü bence git bi kan değerlerini ölçtür
  • TRK
    14 Haziran 2018 • 11:43
    Lazkopat yaşa birader dobrac 16 yıldır ki siyasi tutum gevşeklik asıl başkomutanı unutturmak isteyenlerin enjekte tavrıdır ve sende onlardansın ülke birliğinin sınırların korunabilmesi kişiyle alakalı değildir bu ülke varsa bugün ülkem diyebiliyorsan Sakarya’dan çanakkaleye Edirne’den Kars’a ATATÜRK’tür sempatizan kitapları okuma araştır masal satmaya çalışma gazete mikrofonluğu yapma
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.