VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARIKÇI'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

11 Haziran 2018

...................

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, “Herkes yerli futbolcuya önem veriyor, yerli futbolcu arıyor. Bunun sebebi de yabancı kontenjanının azalmasıyla alakalı. Yerli futbolcumuza değer kazandırmak için altyapıya önem verdik, vermeye de devam edeceğiz” dedi. Çarıkçı, "“Şu anda Umut Meraş’ı kulüpler istiyor. Seneye genç oyuncu sayımızın 5’e çıkmasını istiyorum. Onun için de takımda ileride para kazanabileceğimiz futbolcuların olmasını istiyorum" diye konuştu. 

Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, “Herkes yerli futbolcuya önem veriyor, yerli futbolcu arıyor. Bunun sebebi de yabancı kontenjanının azalmasıyla alakalı. Yerli futbolcumuza değer kazandırmak için altyapıya önem verdik, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

TRANSFERDE TİTİZ DAVRANILIYOR

Çarıkcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktör Sait Karafırtınalar ile devam kararı aldıklarını anımsatarak, “Geçen sezon çok başarılı olan teknik direktör ile hem transferde hem de sezon boyunca başarılı oluruz. Takımda göndereceğimiz oyuncular var. İki futbolcuyu Darıcaspor’dan transfer ettik. Bunlar takip ettiğimiz topçular. Mustafa Durak ile anlaşma yaptık. İç transferde 3 ya da 4 futbolcu kaldı. Onlarla da görüşme yapıyoruz. Transferin bitmesine daha bir ay var. Transfer konusunda teknik heyet ve transfer komitesi ile yapılan toplantının ardından çalışmalara başlandı.” diye konuştu.

“YABANCI TRANSFERDE KURU SABİTLEYECEĞİZ”

Çarıkcı, avronun yükselmesinden dolayı birçok kulübün zarar ettiğini belirterek, “Ben transferde birazcık kur sabitlemeye gidiyorum. Yabancı oyuncu alsam bile kuru 5,50’de sabitlemek istiyorum. Birkaç futbolcu ile görüşme yaptık, kabul ettiler.” yorumunu yaptı.

“UMUT MERAŞ’I İSTEYEN KULÜPLER VAR”

Takımda daha fazla genç oyuncunun olacağını ifade eden Çarıkcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şu anda Umut Meraş’ı kulüpler istiyor. Seneye genç oyuncu sayımızın 5’e çıkmasını istiyorum. Onun için de takımda ileride para kazanabileceğimiz futbolcuların olmasını istiyorum. O bölgelere yaşlı oyuncu aldığımız zaman genelde teknik heyetler o oyuncuyu oynatmıyor. O yüzden ben transferde de gençlere biraz daha önem vermek istiyorum.”

 

1 yorum yapılmış
  • NUMAN
    11 Haziran 2018 • 13:29
    vaybe..yeni mi fark ettiniz..neydi kütük yabancılara verdiğiniz mıngırlar...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.