VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"KANDİLİN ORTASINA TÜRK BAYRAĞINI DİKECEĞİZ"

9 Haziran 2018

.......................

MHP birinci sıra Milletvekili adayı Adem Evcil, “Genel Başkanımız af için gerekeni söyledi. İnşallah iktidar partisi bayram öncesinde bir girişim de bulunur ve kader mahkumlarının aileleri iki bayramı bir arada yaşarlar” dedi. Evcil ayrıca, “24 Haziran gecesi kim kimin apoletini sökecek göreceğiz. Operasyonlar Kandil’in tam ortasına Türk bayrağı dikene kadar devam edecektir”” diye konuştu.  

Köroğlu Televizyonunda çıktığı canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulunan Adem Evcil, MHP Genel Başkanı Prof. Dr. Devlet Bahçeli’nin gündeme getirdiği af konusu için “İnşallah bayramdan önce bir girişim bulunurlar” dedi.

“TOPLAM 230 BİN İNSANDAN BAHSEDİYORUZ”

“Sayın genel başkanımızın yaptığı açıklamanın altında aslında yine FETÖ ve FETÖ ile mücadele var. 5 bine yakın hakim ve savcı görevden el çektirilmiş veya uzaklaştırılmış. Bu hakim ve savcıların karar verdiği insanlar ne kadar suçlu. Kader mahkumu yani suça bir şekilde karışmış insanların 4 duvar arasında kalan insanların evlatları oluyor göremiyorlar, cenazeleri oluyor göremiyorlar. Toplam 230 bin insandan bahsediyoruz. FETÖ olayları yüzünden bir koğuş 10 kişilik ise artık 35 kişi kalıyor. İnsanlar yerde yatıyor. 4 suçu bu kapsamın dışında tuttuk. Vatana ihanet, terör, terörizme bulaşmış kim varsa bu kapsam dışında. Çocuk istismarcıları, kadın katilleri, tecavüzcüler bu kapsamın dışında kalacak dedi. Başka suçlar olmakla beraber bu kapsam genişletilebilir. Bu konu hakkında çalışma yapılabilir ve toplum rahatlatılabilir. İnsanlar pişman. İnşallah bayramdan önce bir girişimde bulunurlar. Böylelikle kader mahkumu aileler de bayram ederler.”

  “24 HAZİRAN AKŞAMI KİM KİMİN

APOLETİNİ SÖKECEK GÖRMÜŞ OLACAĞIZ”

Evcil, açıklamalarının devamında Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin, 2. Ordu Komutanı  İsmail Metin Temel için söyledi, “Apoletlerini sökeceğim” sözlerini değerlendirdi.

 “Sayın genel başkanımız bu konu hakkında yine çok doğru konuştu. Afrin’in sayın muzaffer komutanının daha apoletlerini sökecek anasının karnından doğmamıştır. Terörle bu kadar mücadele edilirken, Afrin’in ortasına Türk bayrağı dikilmişken, Kandil’in tepesine Türk bayrağı dikilecekken komutanlarımızı yıpratmanın çok doğru olduğunu düşünmüyorum. 24 Haziran akşamı kim kimin apoletini sökecek görmüş olacağız. Sayın İnce, kendisini çok kaptırdı. Bisiklet ile başladığı seçim kampanyasında apolet sökmeye kadar geldi. Her gün bir şeyleri yıkıyor. Biraz daha sakin hareket ederse, kendisine daha faydalı olacağı kanaatini taşıyorum.”

“KANDİL’İN TAM ORTASINA TÜRK BAYRAĞI DİKENE KADAR DEVAM EDİLECEKTİR”

“Kandil operasyonu başlayalı uzun zaman oldu. Tabi muhalefet Türkiye’de ne olup ne bittiğini çok takip etmediği için operasyonlara da uzaktır. 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin hemen akabinde Fırat Kalkanı Operasyonu’nu gerçekleştiren bir Türkiye var. Afrin, Cerablus gibi bir çok operasyonu çok yönlü devam ettiren bir Türkiye var. Dolayısı ile seçime gidiyoruz diye operasyonlara ara vermeyeceğiz. Bu noktada seçimlerde rant sağlama adına değil, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü adına mücadele devam ediyor. Kandil’in tam ortasına Türk bayrağı dikene kadar devam edilecektir”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.