VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MENGEN TURİZMLE BÜYÜYOR

8 Haziran 2018

......................

Bolu’nun Mengen ilçesi her geçen gün büyürken, hızla gelişmekte olan ilçeye yeni bir yatırımı daha hayata geçiriyor. Mengen Belediyesi, ilçenin gelişip güzelleşmesi için yaptığı yatırımlara Mengen Belediyesi Otel- Konuk Evi projesi son aşamaya geldi.

“KONAKLAMA SORUNU AZA İNECEK”

Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, Mengen’in hızla gelişmesi için çaba sarf ettiklerini belirterek, “İlçemizin çok büyük sorunlarından biri olan konaklama sorununu yeni hayata geçireceğimiz Mengen Belediyesi Konuk Evi ile en aza indirip yerli ve yabancı misafirlerimizi Mengene yakışır bir şekilde ağırlayacağız. Uzun süredir projelendirdiğimiz çok yakın bir tarihte halkın hizmetine sunulacak olan Konuk Evimizin mobilyaları, masa, sehpa, gardırop ve kepenkleri belediyemiz ahşap atölyesinde belediyemiz çalışanları tarafından üretilmişti. Bu sayede üreten ve katma değer yaratan belediyecilik anlayışımız hayata geçirilmektedir. Gelişen ve değişen Mengen’imiz de tüm hemşerilerimizi, yerli ve yabancı misafirlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız ve halkımızın takdirleri ile daha birçok proje ve yatırımları ilçemize kazandıracağız” diye konuştu.

  • MENGEN TURİZMLE BÜYÜYOR
  • MENGEN TURİZMLE BÜYÜYOR
  • MENGEN TURİZMLE BÜYÜYOR
  • MENGEN TURİZMLE BÜYÜYOR
1 yorum yapılmış
  • Melih
    8 Haziran 2018 • 15:48
    Her nedense bu binayı yapan önceki AKP bld.Bşk.Osman Eraslan yazılmıyor..şimdiki CHP bld.Bşk.Turhan Bulut restore ediyor tebrikler.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.