VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEBEN'E TURİST AKIYOR

7 Haziran 2018

...................

Bolu’nun Seben ilçesinin Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Solaklar Kaya Evlerinde düzenlediği iftar yemeğinde basın mensupları ile bir araya geldi. Özbağ, “Şu an Seben’i görmemiş olan Bolu’da vatandaşlarımızın olduğunu biliyorum. Şu an Seben’e Türkiye’nin bir ucundan turistler geliyor. Sizde bir hafta sonunuzu ayırıp Seben’e gelin. Bir kere geldikten sonra mutlaka yeniden gelmek isteyeceksiniz” diye konuştu.

Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, her yıl olduğu gibi bu senede ilimizde görev yapan basın mensuplarına iftar yemeği düzenledi. Solaklar Kaya Evlerinde gerçekleştirilen yemeğe yaklaşık 50 basın mensubu katıldı. Yemekten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Süleyman Özbağ ; “Gelinen noktada Seben Turizm’ine büyük katkısı olan Solaklar Kaya Evleri, her gün ziyaretçi akınına uğruyor. Büyük Bungalov ve Küçük Bungalov olarak 2’ye ayrılan odalar, en iyi konforu sunmakla kalmıyor, müthiş bir manzarayla gelen turistleri baş başa bırakıyor. Kısa sürede tanıtılan tesislerde kalmak isteyenler randevu için sıraya girerken Taş Restoranda bölgeye özgü ürünler tamamen organik olarak sunuluyor” dedi.

“YENİDEN GELMEK İSTEYECEKSİNİZ”

Bolulu vatandaşları Seben’e çağıran Başkan Özbağ;  “Şu an Seben’i görmemiş olan Bolu’da vatandaşlarımızın olduğunu biliyorum. Şu an Seben’e Türkiye’nin bir ucundan turistler geliyor. Sizde bir hafta sonunuzu ayırıp Seben’e gelin. Bir kere geldikten sonra mutlaka yeniden gelmek isteyeceksiniz. Biz burada ekmeği bile su değirmeninde öğütülen buğdayın unundan imal ediyoruz. Bu güzelliklerden uzak kalmayın” şeklinde konuştu.

ALT YAPI TAMAM

İlçenin alt yapısını kısa sürede bitiren, içme suyundan kanalizasyona kadar tüm eksikleri gideren Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, ilçede asfaltı olmayan yol bırakmadı. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarının ardından Özbağ’ın çalışmalarıyla ilçeye üniversitenin de açılmasıyla birlikte Seben’de hareket başladı.

TAŞ RESTORANT BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Birçok doğa güzelliklerini ve tarihi eserleri içinde barındıran Seben’i, turizmde de marka yapmak için kolları sıvayan Başkan Süleyman Özbağ, herkesin ismini duyduğu fakat gidip göremediği Solaklar Kaya evlerinin bulunduğu bölgede turizm hamlesi başlattı. Bölgede alt yapı çalışmalarını tamamlayan başkan Özbağ Seben’e gelen turistlerin konaklayabilmesi için bungalov evlerin inşaatını kısa sürede tamamlayarak bölgenin tek taş restoranını da 1 yıl içinde bitirerek hizmete açtı.

ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Gelinen noktada Seben Turizm’ine büyük katkısı olan Solaklar Kaya Evleri, her gün ziyaretçi akınına uğruyor. Büyük Bungalov ve Küçük Bungalov olarak 2’ye ayrılan odalar, en iyi konforu sunmakla kalmıyor, müthiş bir manzarayla gelen turistleri baş başa bırakıyor. Kısa sürede tanıtılan tesislerde kalmak isteyenler randevu için sıraya girerken Taş Restoranda bölgeye özgü ürünler tamamen organik olarak sunuluyor.

 

  • SEBEN'E TURİST AKIYOR
  • SEBEN'E TURİST AKIYOR
  • SEBEN'E TURİST AKIYOR
  • SEBEN'E TURİST AKIYOR
1 yorum yapılmış
  • hsameddinsakalsz
    7 Haziran 2018 • 16:11
    Yapılan hizmete denilecek bir laf yok tüm emeği gecen herkesin ellerine sağlık bir sıkıntıyıda dile getirmesek olmaz Şu Bolu - Seben yoluda trafiğe açılırsa daha güzel olacak ama benim tavsiyem yol kötüde olsa kaya evlerini tüm doğa hayranlarının görmesi iyi olur diye düsünüyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.