VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MOTOSİKLET KAĞIT GİBİ OLDU

4 Haziran 2018

....................

Düzce bağlantı Yolu Metek TOKİ Işıklarda otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. Motosikletin içinden fırlayan sürücüyü kaskı kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Düzce Bağlantı Yolu Metek TOKİ Işıklarda gece saatlerinde meydana geldi. Yahyalar Mahallesi istikametinden Bağlantı Yoluna çıkmak isteyen Önder Y. idaresindeki otomobil, şehir merkezinden Kalıcı Konutlar istikametine seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen Nail K. idaresindeki motosiklet ile çarpıştı. Çarpmanın şiddeti Nail K. motosikletinden fırladı. Kağıt gibi olan motosikletin sürücüsünü kaskı kurtardı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı motosiklet sürücüsü tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

  • MOTOSİKLET KAĞIT GİBİ OLDU
  • MOTOSİKLET KAĞIT GİBİ OLDU
1 yorum yapılmış
  • Hakanakarca
    5 Haziran 2018 • 17:17
    Hep öyle olur Zaten motor kırmızıda geçer. Yada kimin durumu ağır ise aslı kusur ondadır. Güvenlik kamerası kask kamerası vb. Kameralar izlenimi de hemen motosiklet kusurlu bulunmaya çalışılıyor hey admin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.