VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BÜYÜK PROJENİN TEMEL ATILDI

3 Haziran 2018

........................

Bolu’nun mega projeleri arasında yer alan 127,5 milyon TL yatırım bedelli Büyük Sanayi Sitesi’nin temeli Başbakan Binali Yıldırım tarafından atıldı. Yıldırım, “İnşallah şehir içi daha da rahatlayacak. Bolu’nun güzelliğine güzellik katacak” dedi. Belediye Başkanı Yılmaz ise, “Uzun yıllar mücadele ettiğimiz sanayi sitesi projesini engellemek için CHP yöneticileri ve milletvekili çok uğraştı. On yılı aşkın süredir mücadele ettik” diye konuştu.  

Uzun uğraşların ardından Bolu Valiliği, TOKİ, Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile hayata geçirilen  Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin temel atma temeli gerçekleşti.

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Kent Meydanı’nda düzenlediği mitingin ardından Bolu Büyük Sanayi Sitesi şantiyesine canlı bağlantı gerçekleştirdi. Video konferans yöntemiyle gerçekleşen bağlantıda Başbakan Yıldırım, Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin’den projeyle bilgiler aldı.

Fatih Metin: “Bolu esnafımızın 14 yıllık hayaliydi”

Sahne yanına kurulan dev ekrana verilen görüntüden AK Parti iktidarının bir hayali daha gerçeğe dönüştürdüğünü söyleyen Bakan Yardımcısı Metin, “Bu, Bolu esnafımızın 14 yıllık hayaliydi. Bolu’muza hayırlı uğurlu olsun” dedi. Projenin detayları ile ilgili de bilgiler veren Bakan Yardımcısı Metin, Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin 600 dönüm araziye kurulacağını, 988 adet modern dükkân yer alacağını belirtti.

Başbakan Yıldırım: “Şehir içi daha da rahatlayacak”

Başbakan Binali Yıldırım da Bakan Yardımcısı Fatih Metin’den aldığı brifingin ardından yaptığı değerlendirmede, “İnşallah şehir içi daha da rahatlayacak. Bolu’nun güzelliğine güzellik katacak. Bolulu esnaflarımıza Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Yıldırım, daha sonra bastığı buton ile 27,5 milyon TL yatırım bedelli Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin ilk beton dökümünü gerçekleştirdi.

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: “On yılı aşkın süredir mücadele ettik”

14 yıllık mücadelenin ardından büyük mutluluk yaşayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da miting öncesi Bolu Sanayi Sitesi ile ilgili yaptığı konuşmada, “Uzun yıllar mücadele ettiğimiz sanayi sitesi projesini engellemek için CHP yöneticileri ve milletvekili çok uğraştı. On yılı aşkın süredir mücadele ettik. Bugün inşallah TSO, BESOB, TOKİ ve Bolu Belediyesi iş birliğinde ve sizlerin destekleriyle bu projenin temellerini atıyoruz. Bolu’muza hayırlı uğurlu olsun” değerlendirmesinde bulundu.

 

  • BÜYÜK PROJENİN TEMEL ATILDI
  • BÜYÜK PROJENİN TEMEL ATILDI
  • BÜYÜK PROJENİN TEMEL ATILDI
  • BÜYÜK PROJENİN TEMEL ATILDI
  • BÜYÜK PROJENİN TEMEL ATILDI
2 yorum yapılmış
  • Beyazgl
    3 Haziran 2018 • 04:38
    Buda sallıyor çamur at izi kalsın
  • ulubey
    3 Haziran 2018 • 05:09
    Fatih metin gibi sözünde durmayan bi adama konuşma hakkını kim veriyo acaba?Daha boluspor otobüsünü ayarlayamdın sen çıkıp konuşma yapıosun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.