VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLUYOR

1 Haziran 2018

.........................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Şehrimizin 14 yıllık hayalini gerçekleştiriyoruz. Bolu dünyada bir ilke imza atacak. Yeni sanayi sitemizin temel atma töreni kentimize hayırlı olsun. Tüm hemşerilerimi törene davet ediyorum” dedi. Yeni sanayi sitesinin temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım da katılımlarıyla Cumartesi günü saat 13:00'da Kent Meydanı'ndaki konuşması sonrasında yapılacak. 

127 milyon TL değerinde D-100 karayolunu Filiz Makarna karşısında yapılacak Büyük Sanayi Sitesi Projesi ile 14 yıllık bir hayal daha gerçeğe dönüşüyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,  yıllardır bu projenin hayata geçirilmesi için mücadele ettiklerini belirterek, Bolu halkını Cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşecek temel atma törenine davet etti. 

“Kent merkezinde rahatsızlık veren unsurlar taşındı”

Alaaddin Yılmaz, 127,5 milyon liralık bir yatırımla, Bolu Valiliği, TOKİ, Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleşen dev projenin Bolu’nun geleceği için atılmış önemli adımlardan biri olduğuna dikkat çekerek, “Bir dünya şehri yapma yolunda önemli bir adım daha atıyoruz. Tabiatın Kalbi Bolu, doğa, sağlık, spor ve üniversite kenti olma yolunda ilerliyor. Bolu’nun geleceği için çıktığımız yolda en önemli aşamalardan birini,  sanayinin şehir dışına çıkarılmasını gerçekleştiriyoruz. Bu projeyle birlikte dünyada da bir ilki; şehirde rahatsızlık veren tüm unsurların kent dışına taşınmasını Bolu başarmış olacak. Bu proje herkese kazandıracak” şeklinde konuştu.

127,5 milyon liralık proje

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi, şehrin gelişimiyle birlikte küçük sanayi sitelerinin kent merkezinde kalması, ekonomik ömrünü tamamlamış olması ve şehrin gelecek hedefleri, söz konusu projenin çıkış noktasını oluşturdu. Bu kapsamda Bolu merkez alanının doğusunda, merkeze 7 km mesafede, Bolu Organize Sanayi Bölgesi’nin karşısında, yaklaşık 567 bin metrekarelik alan belirlendi.

988 dükkan faaliyet gösterecek

Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nde oto grubu, tekstilci, demirci, elektrikçi, mobilyacı, PVC-camcı, gıdacı, hırdavatçı, galerici olmak üzere 9 ana sektör temsilcileri, ticari birimler ve büfeler yer alacak. Projede toplam 856 adet imalat birimi, 59 adet galerici birimi, 52 adet ticari birim, 21 adet büfe birimiyle birlikte toplam 988 adet dükkan faaliyet gösterecek. Sektörel kümelenme esaslı gerçekleştirilecek projenin bu özelliği ile ekonomiye de dinamizm kazandırması bekleniyor. Ayrıca 5 bin 67 araçlık otopark alanı da düzenlenecek. Proje alanındaki yeşil alan miktarı ise 21 bin 132 metrekareye kadar çıkacak.

  • BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLUYOR
  • BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLUYOR
  • BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLUYOR
  • BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLUYOR
4 yorum yapılmış
  • 7214
    1 Haziran 2018 • 14:11
    Yaparsa başkan yapar gerisi ise ancak nal toplar iftira atar
  • ADEMYALINDrtdivan
    1 Haziran 2018 • 15:20
    Allah Bolu ve Tüm TÜRKİYE ye ve İnsanlık adına Hayırlı Uğurlu ve Bereketli Eylesin .Sanatkarlara DÜRÜST çe çalışmak ve bol kazanç nasip eylesin .
  • Fahrettin
    2 Haziran 2018 • 05:05
    Chp isde buyuzden iktidar olamiyor. Bu isyerlerini basta tanju ozcan yillardir e ngellemeye calistilar.ama tebrik ederim ak partilileri.gecde olsa basariyorlar.ve desteklemek zorundayiz baska care ve alternatif yok.chp liler de salla bakalim at bakalim.yik bakalim millet ittifaki bu olmamali.
  • ayvaz
    3 Haziran 2018 • 06:00
    2011 yılında sanayı dükkan pararalarını toplarken benim torun işe girdi emekli olasıya dükakkanlar yapılır belki ona faydası olur ama ben 56 yaşımdayım ben bittiğini göremem
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.