VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAĞCI'DAN STADYUM SÖZÜ

1 Haziran 2018

.......................

MHP Bolu Milletvekili adayı ve aynı zamanda Boluspor yönetim kurulu üyesi olan Ferhat Bağcı, Bolu’da stadyum sorununun biran önce çözülmesi gerektiğini belirterek, “24 Haziran seçimleri sonrası seçilsem de seçilmesem de bu işin takipçisi olacağım” dedi.

Cumhur ittifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin 24 Haziranda başarılı olması için çalışan Bolu Milletvekili adayı Ferhat Bağcı vatandaşların sorunları ve taleplerini dinliyor. Bağcı, kendisinin aynı zamanda Boluspor yöneticisi olması nedeniyle Boluspor taraftarlarıyla karşılaştığı zaman stadyum konusunun gündeme geldiğini belirterek, “24 Haziran seçimi sonrası artık Bolu’nun daha modern bir stada kavuşması için var gücüyle çalışacağım” diye konuştu.

“BU İŞİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

İkinci sıra adayı olmasının stadyum konusunu takip etmesi için bir engel olmadığını belirten Ferhat Bağcı, “Biz şu anda cumhur ittifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarılı olması için var gücümüzle çalışıyoruz. 24 Haziranın hemen ardından ülke yönetiminde söz sahibi olacak olan bu ittifak inşallah Bolu’da ki stadyum sorununu da çözecek. Ben Ferhat Bağcı olarak buradan söz veriyorum bu işin takipçisi olacağım” ifade etti.

1 yorum yapılmış
  • Yavhehe
    2 Haziran 2018 • 22:09
    Ok
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.