VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'LİLER TAM KADRO CEMİYETTE

31 Mayıs 2018

.......................

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP heyeti Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. İl Başkanı Kazım Karsu, milletvekili adayları Tanju Özcan, Özer Özcan, Cahit Çıngı, Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın ve partililer katıldı. CHP İl Başkanı Kazım Karsu, “Muharrem İnce’yle vatandaşımız mutlu olacak. Adalet yükselecek. Sevgi ekeceğiz, sevgi biçeceğiz. Topluma sevgi hakim olacak” dedi.

Kalabalık bir partili topluluğu ile Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden CHP heyetine teşekkür eden BGC Başkanı Bülent Velioğlu, “Bizi en çok mutlu eden seçimlerin güzel bir ortamda geçmesi. Gazeteciler olarak seçim ortamlarının sert geçmesini ve polemiklerin daha fazla olmasını isteriz ancak bu güzel manzaranın bozulmamasını temenni ediyorum. Seçimleri kim kazanırsa kazansın sandıktan adalet çıksın, adaletin daha üst seviyelerde olduğu bir ülkede yaşamak istiyoruz” dedi.

“TOPLUMA SEVGİ HAKİM OLACAK”

CHP İl Başkanı Kazım Karsu, “Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın gelirlerini yükselteceğiz. Diyorlar ki bize nereden bulacaksınız, yanlış akan muslukları kapatıp dogru akan musluklar haline getireceğiz. Doğru akan musluklar doğru yerlerde yeşilliklere yeşermeye güzelleşemeye sebep olacak. Biz aslında bir şey yapmayacağız. Halka dönük musluklar olacak. Vatandaşımız mutlu olacak. Adalet yükselecek. Sevgi ekeceğiz sevgi biçeceğiz. Topluma sevgi hakim olacak. Kim kazanırsa kazansın ülkemiz kazansın” ifadelerini kullandı.

“ÇOK FARKLI BİR TÜRKİYE’YE UYANACAĞIZ”

CHP 2. sıra Milletvekili adayı Özer Özcan, “Bolu’da çok iyi çalışılıyoruz. Parti Bolu’da çok iyi yönetiliyor. Partimizin Bolu’da gençleri kadınları çok çalışkan. Sahadaki azimlerini görünce gerçekten çok mutlu oluyorum. 24 Haziran’da ülke çok farklı bir süreçten geçecek. 25 Haziran’a çok farklı bir Türkiye ile uyanacağız” diye konuştu.

“BASIN CHP’YE ÖZGÜR AMA İKTİDAR PARTİSİNE SORAMIYOR”

CHP 3. sıra Milletvekili adayı Cahit Çıngı da, “Basınımızın demokrasimizin en önemli unsurlarından birisi. Basın susarsa basın yanlış yazarsa basın gördüğünü yazamazsa ülke aydınlık olamaz. Basının özgür olması hepimizin dileği. Basın her türlü eleştiriyi yapabilmeli. Cumhurbaşkanı adayımız basının karşısına çıkıyor, karşıt görüşlü gazetecilerin karşısında her türlü soruyu yanıtlayabiliyor. Ama dün akşam bir kadın gazeteci arkadaşımıza çok güzel bir cevap verdi. Bu soruyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sorabilirseniz bende gelip sizin sorularını cevaplayacağım. Basın CHP’ye karşı oldukça özgür ama iktidar partisine karşı soru sormaya bile çekinir halde” ifadelerini kullandı.

  • CHP'LİLER TAM KADRO CEMİYETTE
  • CHP'LİLER TAM KADRO CEMİYETTE
  • CHP'LİLER TAM KADRO CEMİYETTE
  • CHP'LİLER TAM KADRO CEMİYETTE
  • CHP'LİLER TAM KADRO CEMİYETTE
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.