VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FERHAT BAĞCI'DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR

29 Mayıs 2018

.....................

MHP’nin Bolu 2. sıra Milletvekili Adayı işadamı Ferhat Bağcı, “Partimizin Bolu’daki 3 adayı da genç isimler. Genç olmanın verdiği avantajla en az iki kat daha fazla çalışacağız. Şimdiden seçimin sonucunu ilan edenler 24 Haziran akşamı yanıldıklarını görecekler” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili Adayı Ferhat Bağcı, Bolu’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Milliyetçi Hareket Partisine ve ittifaka ilginin büyük olduğunu söyleyen Bağcı, “24 Haziran’a kadar seçimden en başarılı sonuçla çıkmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

“SONUCU TAHMİN EDENLER YANILACAKLAR”

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı İş Adamı Ferhat Bağcı, Bolu Merkez başta olmak üzere ilçelerde tek tek dolaşarak partisi ve cumhur ittifakı için oy istiyor. Öncelikli olarak kendini tanıtan Bağcı, “Partimizin üç Bolu adayı da gençlerden oluşuyor. Biz genç olmanın verdiği enerji ile diğer siyasi partilerden en az iki kat daha fazla çalışıyoruz. Ayrıca, vatandaşın Milliyetçi Hareket Partisine olan ilgisi bizim çalışma azmimizi de iki kat arttırıyor. Bu seçim Bolu’da farklı olacak. Şimdiden seçimin sonucunu ilan edenler 24 Haziran akşamı yanıldıklarını görecekler” diye konuştu.

  • FERHAT BAĞCI'DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR
  • FERHAT BAĞCI'DAN İDDİALI AÇIKLAMALAR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.