VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 29 MAYIS SALI

29 Mayıs 2018

.................................................

Yukarı Karaköy mahallesi halkından, (merhum) Kamil ve Hacer TİTİZ’in oğlu, Bedrettin TİTİZ’in kardeşi, Selahattin ve Safiye TİTİZ’in abisi, Fatma TİTİZ’in eşi, Bülent ve Levent TİTİZ’in babaları Nevzat TİTİZ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yukarı Karaköy mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Piroğlu köyü halkından, (merhum) Lütfi YAMAN’ın eşi, Cemalettin, Nizamettin ve Mehmet YAMAN’ın anneleri Hatice YAMAN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Piroğlu köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Topardıç köyü halkından, Şaziment ve (merhum) Tahsin TÜRKMEN’in oğlu, Umut ve Buse’nin babaları, Aysel ve Ayten TÜRKMEN’in kardeşi Mustafa TÜRKMEN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Topardıç köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Beşkavaklar mahallesi halkından, Nazmi GÜLMEZ’in eşi Döndü GÜLMEZ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mengen ilçesi Türkbeyli köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Akpınar mahallesi halkından, (merhum) İsmail ve (merhume) Hacer ÖZAKMAN’ın oğlu, (merhum) Nazım ÖZAKMAN’ın kardeşi, Emre ÖZAKMAN’ın babası, Ayşe ÖZAKMAN’ın eşi, Zilşan ÖZAKMAN’ın kayınpederi, Mustafa ve Muzaffer TURAN’ın eniştesi, Mehmet HIRCA’nın bacanağı Saim ÖZAKMAN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Yeşil camide kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

 

1 yorum yapılmış
  • Ayezakman
    5 Ağustos 2018 • 03:39
    Rabbim mekanını cennet etsin ahirette buluşuruz inşallah canım benim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.