VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"SAĞIRIM, DİLSİZİM HEDEFE KİLİTLENDİM"

29 Mayıs 2018

........................

AK Parti 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Arzu Aydın, internet sitemize özel açıklamalar yaptı. 7 yıldan bu yana kadın kolları başkanı olarak büyük başarılar elde eden ve AK Parti'nin Bolu'dan ilk kadın adayı Aydın, “İnsanlar şunu düşünebilir. Arkasında bir güç var. Bunu yemin ederek söylüyorum, arkamda evet çok güçlü biri var, o da yüce Allah. İkinci ise genel merkez kadın kolları başkanımız. Cumhurbaşkanımıza da çok şey borçluyum, bana güvendiği için çok çalışmayalıyım” dedi.

24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere AK Parti 1. sıra Milletvekili Adayı olarak katılan Arzu Aydın, çalışmalarına ara vermeden başladı. Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine büyük bir sorumluluk verdiğini belirterek, “Bu büyük bir gurur. Son derece mutluyum ve çok sevindim. İlk tepkim tabi şaşkınlık ve sevinçti. Ertesi gün kalktığımda ise bu mutluluk yerini büyük bir sorumluluğa bıraktı. Bu sorumluluğu taşıyabilmek adına gerçekten kendimi toparlamak için çok uğraştım. Çünkü reis, omuzlarıma inanılmaz bir sorumluluk verdi. Senin dediğin gibi AK Parti tarihinde bir ilk olan birinci sıra bir kadın. Gerçekten bu şu demek, ‘Biz Bolu’daki kadın teşkilatımıza, kadınlarımıza güveniyoruz. İnşallah Bolu’da 3-0 yapmanın teminatı da bu kadınlar’ diyerek bize bu görevi verdiğine inanıyorum. Bu yüzden hem mutluluğu hem sorumluluğu aynı anda taşıyorum. İlk haberi önce arkadaşım Murat daha sonra da vekilimiz Fehmi Küpçü aradı” ifadelerini kullandı.

“ŞU AN SAĞIRIM, DİLSİZİM, HEDEFE KİTLENDİM”

Aydın, seçim süresi boyunca sağır, dilsiz ve 3- 0 hedefine kitlenmiş bir vaziyette olduğunu söyleyerek, “Çok açık söylüyorum. İlk adaylığımız açıklandığı andan itibaren çok yoğun bir tempo içinde çalışıyoruz. Çatlak ses falan duymuyorum. Bir kıssadan hisse anlattım. Kurbağalar bir yokuşu tırmanmak üzere iddiaya girmişler. Nasıl olsa tırmanamaz diye hem de kurbağalar birbirilerine tırmanamazsın demişler. Bir kurbağa tepeye çıkabilmiş. Koşarak yanına gitmişler ve sormuşlar nasıl başardın diye. Onlara cevap verememiş çünkü sağırmış. Şu an sağırım, dilsizim, hedefe kitlendim. Çok güçlü bir teşkilat ile çok güçlü bir çalışma ile 3-0’ı hedefledim. Yani reisin bana verdiği görev bu” dedi.

O İDDİALARA YANIT VERDİ

Kendisi hakkında ‘Arkasında biri var’ iddialarına yanıt veren Aydın, arkasındaki gücün Allah olduğunu söyleyerek, “İl başkanlığı seçim döneminde sağ ol teşkilatımız bizi oraya da layık gördü. O süreçte gittik ve 5 dakika görüştük. İnsanlar şunu da düşünebilir. Arkasında biri var. Arkasında bir güç var. Bunu yemin ederek söylüyorum. Arkamda evet çok güçlü biri var, Allah. İki genel merkez kadın kolları başkanımız. Kadın adaylarımıza dikkat ederseniz ya başkanlık yapmışlar yada üyesi olmuşlardır. Kendileri bu konu da inanılmaz bir çaba sarf etti. Bunu lütfen kabul etsinler. Biz 6 seçimdir muhalefete fark atarak ilerliyoruz. Her sene artan bir fark söz konusu. Önce bunu hazmetmeye çalışsınlar. Hazmettikten sonra arkasında biri var mı yok mu sorgulasınlar” şeklinde konuştu.

“BİRİNİN BENİ TANIŞTIRMASINA İHTİYAÇ DUYMUYORUM”

Aydın, son olarak kadın kolları başkanlığı süresince yaptığı çalışmalardan dolayı tüm vatandaşların onu tanıdığını ve birinin onu tanıştırmasına ihtiyaç duymadığını belirterek, “Ben teşkilatın içindeyim. Yalnız kadınlar değil. Bunu gururla söylüyorum. Birinin beni tanıştırmasına ihtiyaç duymuyorum. Esnaflarımız, erkeklerimiz ve özellikle de kadınlarımız tanıyorlar. Tüm kadınların sesi olmaya talibim diye yola çıktım zaten. O yüzden kadınların ayrı bir ilgi ve alakası var. Bu yüzden Allah hepsinden razı olsun. İlgi ve alakalarından dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye söyledi.

  • "SAĞIRIM, DİLSİZİM HEDEFE KİLİTLENDİM"
  • "SAĞIRIM, DİLSİZİM HEDEFE KİLİTLENDİM"
  • "SAĞIRIM, DİLSİZİM HEDEFE KİLİTLENDİM"
  • "SAĞIRIM, DİLSİZİM HEDEFE KİLİTLENDİM"
  • "SAĞIRIM, DİLSİZİM HEDEFE KİLİTLENDİM"
1 yorum yapılmış
  • Boluluesnaf
    30 Mayıs 2018 • 02:43
    Sn 1. Sıra mv adayı ve yanında seçim için gezen partililer bolu pazarında işinize gelmeyen neler söylendide neler yaşandı acaba yazık???
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.