VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖKHAN NOKTAYI KOYDU

27 Mayıs 2018

.....................

Boluspor’un başarılı file bekçisi Gökhan Değirmenci, kamuoyunda başka takıma transfer olacağı şeklindeki haberlere, “Bolu’da mutluyum. Ailem Bolu’da çok mutlu. Başka takıma transfer olacağım haberleri gerçeği yansıtmıyor” dedi.

Köroğlu Gazetesine konuşan Gökhan, “Benim takımımla sözleşmem devam ediyor. Bana gelen dolaylı teklifler var. Bir çok takım nabız yokluyor, arayanlarda oldu ama ben Boluspor’un futbolcusuyum. Buna ben değil Boluspor karar verir. Ben Bolu’da çok mutluyum. Ailem Bolu’ya çok alıştı. Bunun için benim aklımda başka bir takıma transfer olacak diye bir düşünce yok. Boluspor ile 1 yıl daha sözleşmem var. Altay ismi çok geçiyor dolaylı yoldan bana teklif geldi ama Altay’dan beni bire bir arayan hiçbir yönetici olmadı. Oradaki eşimiz dostumuz arkadaşlarımız var. Başkan Gökhan bize gelir mi diye konuşmuş. Ama bana onlardan gelen bir şey yok. Gelse de  burada söz sahibi kulübüm Boluspor. Ben Bolu’da çok mutluyum, git derlerse de giderim” dedi.

1 yorum yapılmış
  • EkremYcel
    27 Mayıs 2018 • 07:45
    Kardeşim GÖKHAN ilk önce seni canı gönülden kutluyorum başarıların devamını diliyorum GÖKHAN prosefyonellik Burdur sana yakışanda Burdur BOLUSPOR ve Bolu halkı seni seviyor kardeşim başarılar dilerim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.