VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADEM EVCİL GECE GÜNDÜZ DURMUYOR

26 Mayıs 2018

........................

MHP Bolu 1. sıra Milletvekili adayı Adem Evcil, “Sahada her gün ortalama 17 bin adım atıyorum. Sürekli alandayız, Mudurnu’ya üç defa gittim, Göynük’e iki defa gittim, merkezde adım atmadık yer kalmadı, sürekli ziyaretlerdeyiz. Vatandaşımızla omuz omuzayız, partimize müthiş bir teveccüh var” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1. Sıra Milletvekili Adayı Adem Evcil, “Saha çalışmalarımız devam ediyor, günde ortalama 17 bin adım atıyorum. Ziyaretlerimizi özellikle birebir temaslarla yüz yüze sağlıyoruz. Vatandaşımızın elini sıkıyoruz, vatandaşımızın kalbine girmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

“ÇOK FARKLI BİR HAVA VAR”

Evcil, “Sürekli alandayız, Mudurnu’ya üç defa gittim, Göynük’e iki defa gittim, Merkez’de adım atmadık yer kalmadı, sürekli ziyaretlerdeyiz, sürekli vatandaşımızla omuz omuzayız. Müthiş bir teveccüh var Milliyetçi Hareket Partisine. Her gittiğimiz yerde sayın genel başkanımızın şahsında Milliyetçi Hareket Partisine sevgi gösterileri ile karşılanıyoruz desek yeri vardır. Çok farklı bir hava var, çok farklı bir teveccüh var. Zaten Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin getirmiş olduğu bir sonucu çok net şekliyle görüyoruz. Artık, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, genel başkanımızın emir ve talimatlarıyla oy topluyoruz” dedi.

  • ADEM EVCİL GECE GÜNDÜZ DURMUYOR
  • ADEM EVCİL GECE GÜNDÜZ DURMUYOR
  • ADEM EVCİL GECE GÜNDÜZ DURMUYOR
  • ADEM EVCİL GECE GÜNDÜZ DURMUYOR
  • ADEM EVCİL GECE GÜNDÜZ DURMUYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.