VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 26 MAYIS CUMARTESİ

26 Mayıs 2018

.....................

1-Nuhlar köyü halkından, (merhum) Hacı Mehmet BOYACIOĞLU’nun eşi, Zeynep, Şerif, Süheyla ve Arzu’nun anneleri; Lütfiye Boyacıoğlu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Nuhlar köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Alpağut mahallesi halkından, Ahmet DOYRAN’ın eşi, Halil DOYRAN, Akif KONAR, Yüksel GİDER, Mine DOYRAN ve Aysel DOYRAN’ın anneleri; Sebahat Doyran hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Alpağut mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

3-Salıbeyler mahallesi halkından Afer KARAKIŞ’ın eşi, Arçelikten emekli Yücel KARAKIŞ, Sabire SARIKAYA ve Bolu Çimentodan emekli Öznur KAVUK’un anneleri, Arçelik personeli Selami KARAKIŞ, Beypi personeli, Selma KARAKIŞ’ın babaannesi, Semih, Selim SARIKAYA, Çağrı KAVUK ve İş Bankası personeli Sibel DEMİR’in anneannesi, Hakkı SARIKAYA, Turgut KAVUK ve Sabire KARAKIŞ’ın kayınvalidesi, (merhum) Yüksel KAZAK, Muammer ÖZKARDEŞ, İsmail KAZAK’ın ablası; Perihan Karakış hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Salıbeyler mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4-Seben ilçesi Tepe köyü halkından, (merhum) Mehmet Ali ve (merhume) Hatice SIR’ın oğlu, Osman ve Mustafa SIR’ın babaları, Sedat KORKMAZ’ın damadı, Hediye ve Ayşe SIR’ın kayınpederi, Hülya KORKMAZ, Erkan ve Şirin SIR’ın dedeleri; Mehmet Sır hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Seben ilçesi Tepe köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Kürkçüler mahallesi halkından, Mürvet DOĞAN’ın eşi, İhsan DOĞAN ve Melahat MALLIOĞLU’nun babaları; Tevfik Doğan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kürkçüler mahallesi caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

6- Bünüş köyü halkından, Mustafa ve Huri DOĞAN’ın oğlu, Ünal DOĞAN’ın kardeşi; Kadir Doğan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Bünüş köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

1 yorum yapılmış
  • Selahattin
    27 Mayıs 2018 • 07:12
    Değerli bluz halkına sesleniyorum Mudurnu köyünde modernite tesislerine tanıtım ve hasta varsa gelsin burada bulunan kaplıca muzdarip iyileşen birçok hastalarımız ar gelin görün veherkessagligina kavuş sun gormediklerinizi duymadıkları izi öğrenin irtibat no 95541560425 i arayın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.