VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HÜSNÜ YAMAN'DAN SERT SÖZLER

25 Mayıs 2018

.....................

Türk Eğitim-Sen Bolu Şubesi yönetim kurulu, kadın komisyonları ve bir önceki dönem yöneticileri iftarda buluştu. Görevinden ayrılan Hüsnü Yaman, “Kimse ortalığı bulandırmaya çalışmamasın. Bu karar bir ayrılık değildir. Her zaman yeni başkan ve yönetimin yanında olacağım” diye konuştu.

 İftar programında konuşan Şube Başkanı Erhan Bayram; öncelikle davetlerine eksiksiz katılım sağlayan katılımcılara teşekkür etti. Bayram konuşmasında ayrıca göreve geliş süreci ile ilgili bilgi verirken, Türk Eğitim-Sen'in demokratik bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayarak, yasalar ve tüzüğümüz gereği hiç bir şube yönetimine Sendikanın genel başkanı dahil kimsenin antidemokratik bir usulle müdahale etmesinin mümkün olmayacağını gelişmelerin hayatın doğal akışı çerçevesinde gerçekleştiğini ifade etti.

“ÜYELERİMİZİN HAKKINI EN İYİ ŞEKİLDE KORUMAK”

Şube Başkanı Bayram, "Türk Eğitim-Sen vizyonu gereği sadece bir kesimin değildir. Toplumun her kesimine hitap eden ve farklılıkları, korunması ve geliştirilmesi gereken bir zenginlik olarak görmekteyiz. Türk Eğitim-Sen'in geleceği ile ilgili kararları demokratik teamüller ve kurallar çerçevesinde ancak Türk Eğitim-Senliler verir. Bizim sendikacılık hedefimiz üyelerimizin haklarını en iyi şekilde korumak suretiyle Türk Eğitim-Sen ailesini genişletmektir. Hedefimiz sadece sendikal başarıya ulaşmaktır" diyerek tüm eğitim çalışanlarını Türk Eğitim-Sen'li olmaya davet etti.

Bayram ayrıca Yaman'a beş dönemdir sendikaya verdiği gayret ve emekten dolayı teşekkür etti.

“KİMSE ORTALIĞI BULANDIRMASIN”

Daha sonra söz alan Hüsnü Yaman ise, şube başkanlığından ayrılma kararının tamamen kendisine ait olduğunu belirterek, kimsenin ortalığı bulandırmaya çalışmamasını, bu kararın bir ayrılık olmadığını, her zaman yeni başkan ve yönetimin yanında olacağını söyledi.  "Senelerdir sendikal çalışmaların yoğunluğundan ailemi ve kendimi ihmal ettiğimin farkına vardım. Bundan sonra aileme ve sevdiklerime daha çok zaman ayırmak istiyorum." dedi.

Ardından Hüsnü Yaman'a Erhan Bayram tarafından bir şükran plaketi ve kadın komisyonu başkanı Gül Yılmazdemir tarafından çiçek takdim edildi. Gecede eski ve yeni başkanlar arasındaki samimi hava dikkat çekti.

2 yorum yapılmış
  • Ge
    25 Mayıs 2018 • 06:57
    Geçin bu işleri
  • Eitimci
    27 Mayıs 2018 • 23:13
    Geçin bu işleri.yalan söylüyorsunuz insanların gözünün içine baka,baka.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.