VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 24 MAYIS PERŞEMBE

24 Mayıs 2018

......................

1-Seben Korucuk köyü halkından, emekli müezzin Mehmet GÖLBUNAR’ın eşi, Cemalettin, Hayrettin ve Celalettin GÖLBUNAR’ın anneleri, (merhum) Durmuş ve (merhum) Mehmet ÖZBEN’in kardeşi; Duraniye Gölbunar hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Aktaş camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

2-Susuzkınık köyü halkından, Sami ERGÜL’ün eşi, İlhami, Selami ERGÜL ve Emine ÖZŞEN’in anneleri, Hakkı ÖZŞEN’in kayınvalidesi; Hacer Ergül hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Susuzkınık köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Ankara halkından (merhum) Tefik ve ( merhume) Makbule DÖŞEMECİ’nin kızı,Bolu halkından Cezmi ve Avniye HİTİT’in gelini, (merhum) Turgut HİTİT’in eşi, Murat HİTİT ve Gülfidan BİÇER’in anneleri, Dr. Akın BİÇER ve Ayşe HİTİT’in kayınvalidesi; Filiz Hitit hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

4- Seben Kozyaka köyü halkından, Necmiye COŞKUN’un eşi, Abdullah, İsmail COŞKUN ve Afiyet ESKİCİOĞLU’nun babaları, Zennur, Muazzez COŞKUN ve Kemal ESKİCİOĞLU’nun kayınpederi; Kazım Coşkun hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Köroğlu camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

5-Taşoluk köyü halkından (merhume) Ayşe ATALAY’ın eşi, Necmi, Necmettin, Necla ve Nesrin’in babaları, orman işletmesinden emekli; Hikmet Atalay hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Taşoluk köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.