VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ENGİN ALTAY'DAN ÇARPICI SÖZLER

23 Mayıs 2018

.....................

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, Habertürk’te Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programında partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Bolu mitingiyle ilgili çarpıcı sözlere yer verdi. Altay, “Tuzla’dan Beylikdüzü’nden insanlar, yöneticiler kalkmış Bolu’daki mitinge gitmişler. Ne işiniz var kardeşim sizin orada. Seçim bölgenizde çalışsanıza” dedi.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin coşkulu Bolu mitingi yerini, “Mitinge kaç kişi katıldı?” sorusuna bıraktı. Mitinge katılanlar kalabalığın 10 bini geçtiğini söylerken, CHP muhalifleri de sayının 2-3 binler civarında olduğunu söyleyerek il dışından insanların kente taşındığını iddia ettiler.  

“Seçmen taşımaya karşıyız”

Önceki gece Habertürk’te Fatih Altaylı’nın hazırladığı programda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay, İnce’nin Bolu mitingiyle alakalı çarpıcı sözler sarfetti. Altay, “Bazen bakıyorum bir ilden diğer ile partili arkadaşlarımız gidiyor. Senin ne işin var orada seçim bölgende çalışsana. Bugün Bolu mitingine İstanbul’dan Tuzla’dan Beylikdüzü’nden insanlar, yöneticiler kalkmış Bolu’daki mitinge gitmişler. Ne işiniz var kardeşim sizin orada. Seçim bölgenizde çalışsanıza. Biz seçmen taşıma işine karşıyız. O bölgenin seçmeniyle mitinglerimizi yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.