VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HERKES BU SOFRADA BULUŞUYOR

20 Mayıs 2018

.........................................

Bolu Belediyesi tarafından bu yıl 7’incisi düzenlenen mahalle iftarlarında vatandaşlar bir sofrada beraber oruçlarını açıyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada şehrin en kıdemlisi olan valisi de, temizlik işçisinin de bu masalarda bir araya geldiğini söyledi.

Özel Haber: Erol Değirmenci

Bolu Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen mahalle iftarları, bu Ramazan ayında Kuruçay Mahallesi ile başladı. Bu yıl ki Ramazan ayı için 25 mahalle belirlenirken, düzenlenen iftarlarda Bolu protokolü ile vatandaşlar bir araya geliyor.

Mahalle iftarlarında geçtiğimiz akşam sıra Seyit Mahallesi’ndeydi. Düzenlenen 600 kişilik iftara Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, MHP Bolu Milletvekili Adayı Adem Evcil ve vatandaşlar katıldı.

“VALİDEN, TEMİZLİK İŞÇİMİZE KADAR BURADAYIZ”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz düzenlenen mahalle iftarları ile ilgili validen, temizlik işçisine kadar vatandaşların bu iftar masalarında buluştuğunu söyleyerek, “Ramazan, tüm müslümanlar için özel bir ay. Dolayısı ile Ramazan ayında tüm kamu kurum ve kuruluşları ile beraber mahalle iftarlarına devam ediyoruz. Gönlümüz istiyor ki her mahallede iftar yapabilelim fakat Ramazan 30 günken mahalle sayımız 41. Her mahallede iftar yapabilme şansımız yok. Bu yıl 25 mahalle üzerinde durduk. İnşallah Kadir Gecesi büyük bir iftar düzenleyebilmek adına arkadaşlarımız çalışıyor. Mesele şu, mahalle iftarlarında zengin fakir diye bir şey yok. En zenginden en fakire, şehrin en kıdemlisi olan validen temizlik işçimize kadar buradayız. İç içeyiz. Camide kim ilk önce gelire en önce o geçer. İslamın özü bu. Böyle hayırlı bir ayda insanlarla kucaklaşmaya çalışıyoruz. İnsanlar valiyi, belediye başkanını, il başkanını yanında görüp bir derdi olursa hemen söylüyor. Bunları sağlamak için bir aradayız. Biz birlikte Bolu’yuz, Türkiye’yiz. Çalışmalar sürecek.” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    20 Mayıs 2018 • 12:55
    Kimin parasıyla. Ey sandık sen nelere kadirsin. Ey koltuk sen ne tatlısın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.