VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADEM EVCİL MEYDANLARA HIZLI GİRDİ

19 Mayıs 2018

........................

Bolu’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) birinci sıra milletvekili adayı Adem Evcil, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. En büyük vaadim ‘samimiyet’ sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten Evcil, emeğin, helal kazancın kapısı olan Sanayi esnafını ziyaret ederek dualarını aldı.

Sanayi esnafını ziyaretinde gördüğü teveccühten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Evcil, “Bu emeğe ve alın terine sırtımızı döneceksek Rabbim bize bu makamları göstermesin” dedi.

EVCİL’E YOĞUN İLGİ

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Milletvekili adayı Adem Evcil, sanayi sitesini ziyaret ederek esnafların sıkıntılarını dinledi. Seçim çalışmaları hakkında açıklama yapan Evcil; “Biz listeye kim girecek kim girmeyecek diye beklemedik. Görevde olduğumuz her gün bu aziz Millet için neler yapabiliriz diye düşündük. Bu sokaklarda, bu emeğin içinde büyüyen birisi olarak bu alın terine sırtımızı dönme ihtimalimiz olamaz. Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir. Biz bu yaşımıza kadar ‘Allah razı olsun’ duasının peşinden koştuk. Sağolsun vatandaşlarımız bu duayı bizden hiçbir zaman eksik etmediler. Rabbim hepsinden razı olsun. İnşallah bugün bize karşı gösterdikleri teveccühün karşılığını ödeyebilecek fırsatımız ve imkanımız olur” ifadelerine yer verdi.

  • ADEM EVCİL MEYDANLARA HIZLI GİRDİ
  • ADEM EVCİL MEYDANLARA HIZLI GİRDİ
  • ADEM EVCİL MEYDANLARA HIZLI GİRDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.