VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MİLLETVEKİLLERİ TABURCU OLDU

18 Mayıs 2018

..............................................

Bolu’nun Gerede ilçesi yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında yaralanarak hastaneye kaldırılan CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ile Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ile CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun içinde bulunduğu 39 BH 312 plakalı otomobil, dün Asım Çavuşoğlu viyadüğü mevkisinde, yağmurun da etkisiyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarpmış, kazada, hafif yaralanan Gaytancıoğlu ile Gündoğdu olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırılmıştı.

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne dün akşam saatlerinde getirilen CHP milletvekilleri, tedbir amaçlı olarak geceyi hastanede geçirdikten sonra bu sabah yapılan kontrollerinin ardından hastaneden ayrıldı.

“UFAK TEFEK SIYRIKLARLA ATLATMANIN MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ”

Gündoğlu, hastane çıkışında yaptığı açıklamada, dün akşamüzeri Gerede yakınlarında havanın yağışlı olması nedeniyle trafik kazası yaptıklarını anımsatarak, “Önce yandaki bariyerlere vurduk. O vurma esnasında sonra böyle bir olayı yaşadık. Büyük bir kazayı ufak tefek sıyrıklarla atlatmanın mutluluğu içindeyiz.” diye konuştu.

Milletvekili Gündoğdu, doktorların tavsiyesi üzerine 1-2 gün istirahat ettikten sonra görevlerinin başına döneceklerini belirtti.

“SAĞA SOLA SAVRULDUK”

Gaytancıoğlu da Meclis çalışmaları bitince Gündoğdu ile seçim bölgelerine gitme kararı aldıklarını dile getirerek, “Yola çıktığımızda şiddetli yağış neticesinde bazı yerlerde birikintiler vardı. Araç kaydı sağa sola savrulduk. Hastaneye kaldırıldık. Benim başımda 5 dikiş var. Arkadaşımın da çeşitli yerlerinde ufak tefek sıyrıklar var.” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.