VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 18 MAYIS CUMA

18 Mayıs 2018

.............................

Dörtdivan Yukarı Düğer köyü halkından, Ali ve Adem GÜLTEKİN’in babaları, Sedat ve Seda GÜLTEKİN’in dedeleri, Zeliha GÜLTEKİN’in eşi İbrahim GÜLTEKİN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Yukarı Düğer köyü camii’nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Kıbrıscık ilçesi Çökeler köyü halkından, Zeliha BAYSAL’ın eşi, Cengiz BAYSAL’ın babası, İlknur ve Yunus BAYSAL’ın dedeleri Veli BAYSAL, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık Çökeler köyü camii’nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Mudurnu ilçesi Yazılar köyü halkından, İrfan,İsmail ve Eşref TEMEL’in kardeşi,(merhum) İbrahim TEMEL ve Belkaraağaç köyü muhtarı Mustafa TEMEL’in amcası, Emekli İmam Mehmet TEMEL, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Yazılar köyü camii’nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Afşar köyü halkından, Ali YERLİKAYA’nın eşi, İbrahim, Fahrettin YERLİKAYA ve Emine SARIKAYA’nın anneleri Seher YERLİKAYA, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Afşar köyü camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Mudurnu ilçesi halkından, Hüseyin SAHİLLİ ve Mürüvvet GÜDEN’in oğlu, Öznur ÇAKIR’ın kardeşi, Ahmet zeki ve Nisa SAHİLLİ’nin babaları Özer SAHİLLİ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu Yıldırım Beyazıt camii’nde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Hamdibeyler mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.