VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FİKRET ORMAN'DAN MÜJDE

16 Mayıs 2018

...................................

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Gerede’de kiraladığımız Esentepe Oteli’nin restorasyonunun gecikmesinden dolayı özür dileriz. Sezon bitince çalışmalara hemen başlayacağız ve sene içerisinde hizmete açacağız” dedi. Gerede Belediye Başkanı Allar ise, “Biz Beşiktaş Spor Kulübü’nün ilçeye nasıl bir etki edeceğini biliyoruz. Bunun bilinciyle hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bolu’nun Gerede ilçesinde bulunan Esentepe Otel’in Beşiktaş Futbol Kulübü’ne kiralanmasının ardından restorasyon çalışmaları ve Rumşah Yaylası’na yapılacak tesislerinin yapımının başlanması için gün sayılıyordu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı ziyaret eden aslen ve Geredeli olan HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Gerede Başkanı Mustafa Allar tesislerle ilgili müjdeli haberi aldı.

“MİSAFİR EDECEK OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Görüşme sonrasında açıklama yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, “Biz Beşiktaş Spor Kulübü’nün ilçeye nasıl bir etki edeceğini biliyoruz. Bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Dünya markası bir kulübü ilçemizde uzun soluklu olarak misafir edecek olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Aynı zamanda sadece Beşiktaş’ı değil ticari bir işletme olarak bu otel yerli yabanı turistleri 12 ay süre ile ağırlayacak. İlçesi ve bölgesi için gece gündüz çalışan Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’ye, ülkemiz için çok büyük bir değer olan ve gururumuz Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz’a şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

“ÖNÜMÜZDEKİ SEZON KAMPIMIZI ORADA YAPMAK İSTİYORUZ”

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon kampını Gerede’de yapmak istediklerini söyleyerek, “Yaşanan gecikmelerden dolayı bende üzgünüm. Ancak bildiğiniz üzere ihale sonrası son derece şeffaf bir şekilde yapılan ihaleyi birileri şikayet etti. Yapılan inceleme neticesinde haklılığımız ortaya çıktı. Ardından 15 Temmuz sürecini ülke olarak yaşadık. Bütün bunlardan etkilenmemek mümkün değil. Sürecin uzatması tabi ki can sıkıcı. Bir art niyetimiz yok. Sadece Beşiktaş’ı değil diğer takımlarımıza da Gerede’de kamp yaptırmak istiyoruz. Dövizin ülkede kalmasını istiyoruz” dedi.

“DOĞA HARİKASI BİR YER”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de, “Gerede’yi çok uzun yıllardan beri biliyorum. Çok güzel ve doğa harikası bir yer. Orada kamp yaptım. Rakım açısından çok ideal bir bölge. Beşiktaş ile de orada yapmak nasip olur” temennisinde bulundu.

ÖZEL HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Basın açıklamasının ardından basın mensupları Fikret Orman ve Şenol Güneş’e, Gerede’nin sembollerinden olan deri ve deri ürünlerinden kemer seti takdim ettiler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.