VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EN UCUZU BELEDİYEDE

16 Mayıs 2018

.............................

Bolu Belediyesi Halk Ekmek Fırını, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte pide üretimine başladı. Ramazan boyunca üretimi gerçekleştirilecek 350 gr. pidenin fiyatı ise 2 TL olacak.

Geçtiğimiz yıllarda yenilenerek son derece modern ve teknolojik bir fırın haline gelen Bolu Belediyesi Halk Ekmek Fırını, Bolu halkına ucuz ve kaliteli ekmek üretmeye devam ediyor. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Ramazan pidesi üretimine de başlayan Halk Ekmek Fırını, Ramazan boyunca üreteceği 350 gr. pideleri 2 TL’den satışa sunacak.

“EN KALİTELİSİNİ EN UCUZA HALKIMIZA SUNUYORUZ”

Pide üretimini yerinde inceleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da, “Bolu halkının en kaliteli ekmeği en ucuza alması ve tüketmesi için geçtiğimiz yıllarda Halk Ekmek Fırınımızı en teknolojik şekilde donatarak yeniden hizmete geçirdik. Her gün binlerce ekmek üretiyoruz ve hemen hemen Bolu’nun her yerinde bu ekmekleri satışa sunuyoruz. Mübarek Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Ramazan pidesi üretimine de başladık. Ramazan pidesinin de yine en kalitelisini en ucuza halkımıza sunuyoruz. Vatandaşlarımız Bolu Belediyesi Halk Ekmek Fırını tarafından Ramazan ayı boyunca üretilecek olan 350 gr. Ramazan pidesini 2 TL’den alacaklar. Ben bu vesileyle başta Bolulular olmak üzere tüm ülkemizin ve İslam Aleminin Ramazan ayını kutluyorum” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.