VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 11 MAYIS CUMA

11 Mayıs 2018

......................................

Banaz köyü halkından, Aynur ÖZACAR’ın eşi, Ramazan ve Recai ÖZACAR’ın babaları, Banaz köyü muhtarı Nadi ÖZACAR, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Banaz köyü caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Tekkedere köyü halkından, (merhum) Niyazi YAVUZ’un eşi, (merhum) Yunis, Muhammer YAVUZ, Emine, Müşerref ÇAKIROĞLU ve Müzeyyen KARABULUT’un anneleri, (merhum) Mustafa DURSUN’un ablası Şehriye YAVUZ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tekkedere köyü caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Dörtdivan Yukarı Sayık köyü halkından, Düriye YILDIRIM’ın eşi, Yunus, Hulisi ve Seher YILDIRIM’ın babaları Mustafa YILDIRIM, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Yukarı Sayık köyü caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Çıkınlar mahallesi halkından, (merhum) Muharrem ve (merhume) Zehra ÖZKOPARAN’ın oğlu, Lütfiye ÖZKOPARAN’ın eşi, Hacer YAMAN, Tevhide DURANOĞLU, Şeref ve Murat ÖZKOPARAN’ın babaları, Mürvet ERSOY’un kardeşi İsmail ÖZKOPARAN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çıkınlar caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Çıkınlar mezarlığına defnedilecektir.

Tarakçı köyü halkından, (merhum) Kemalettin YERLİKAYA’nın eşi, Erhan YERLİKAYA’nın annesi, Emine YERLİKAYA’nın kayınvalidesi, İbrahim ve Fatma YERLİKAYA’nın babaannesi Müşerref YERLİKAYA, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tarakçı köyü caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Seben ilçesi Kaşbıyıklar köyü halkından, Gönül AKMAZ’ın eşi, Hediye İKVAN, Mehmet ve (merhum) Ahmet AKMAZ’ın babaları, Zennaz, Kadriye, Durmuş ve Ramazan AKMAZ’ın kardeşi, Yusuf, Kadir, Furkan, İbrahim, Gülistan, Gülsüm ve Fatma’nın dedeleri İbrahim AKMAZ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Hacı Nakkaş caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

 

4 yorum yapılmış
  • Namkbakanakoglu
    12 Mayıs 2018 • 01:14
    Rabbim cumleesine rahmetinle muamele eylesin.Amin
  • AyeGl
    12 Mayıs 2018 • 02:18
    Allah hepsinin mekanları cennet etsin dualarımız sizinle birlikte Allah ailesine başsağlığı dileriz
  • TayfurSerin
    12 Mayıs 2018 • 03:50
    ALLAH rahmet etsin cennette kavuştursun.
  • Hayrettintoka
    12 Mayıs 2018 • 10:38
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.