VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RAKİBE FARK ATTIK

10 Mayıs 2018

........................................

Play-off 1’inci turu ilk maçında Boluspor, Gaziantep Gazişehir F.K. ile deplasmanda karşılaşacak. Gaziantep Gazişehir F.K.’nın form tablosunda 4 mağlubiyet 1 galibiyet yer alırken, Boluspor’un 4 galibiyet 1 beraberliği bulunuyor.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Ligi 60 puanla 3’üncü sırada bitiren Boluspor, play-off 1’inci turu ilk maçında ligi 53 puan 6’ncı sırada Gaziantep Gazişehir F.K. ile karşı karşıya gelecek. 11 Mayıs Cuma günü saat 21.00’da deplasmanda karşılaşacak olan Boluspor, kafilesi bu akşam saatlerinde Gaziantep’e inmiş olacak.

FORM TABLOSUNDA BOLUSPOR ÜSTÜN

İki takımın ligin son 5 haftasında oynadığı karşılaşmalarda Boluspor, Gaziantep Gazişehir F.K.’nın önünde tamamladı. Boluspor son 5 maçında 4 galibiyet 1 beraberlik alırken, Gaziantep Gazişehir F.K. 4 mağlubiyet 1 galibiyet aldı. Boluspor bu haftalarda 11 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü. Gaziantep Gazişehir F.K. ise bu haftalarda 6 gol kaydederken, 13 gol yedi.

LİGDE ŞANSIMIZ TUTMADI

Boluspor’un bu sezon Gaziantep Gazişehir F.K.’ya şansı tutmadı. Kırmızı beyazlılar, ilk maçta evinde rakiple 0-0 berabere kalırken, diğer maçta deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Bu karşılaşmaların birinde takımımızın başında Fuat Çapa vardı diğerinde ise Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar takımı yeni devralmıştı.

BU İSME DİKKAT

Rakibimizin hücum hattında en dikkat çeken isim, forvet oyuncusu Özgür Can Özcan. Çıktığı 30 maçta 11 gol kaydeden Özcan, 3 asist yaptı. Özcan’ı, orta saha oyuncusu Gökhan Alsan 31 maçta 9 gol atıp 5 asist yaparak takip ediyor.

1 yorum yapılmış
  • yasinpazarc
    10 Mayıs 2018 • 08:24
    ilk maç berabere ikinci maçta bolu alır ve bir üst tura çıkar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.