VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MÜTEAHHİTE KIRMIZI BÜLTEN ÇIKARTILDI

10 Mayıs 2018

.......................

Özel haber: Ebru EYVAZOĞLU – Bolu Takip Gazetesi

Bolu’da bir dönem yüzlerce daire inşa eden ve her yeri adeta inşaat alanına çeviren, 2013 yılında da iflas ettiğini açıkladıktan sonra yurtdışına kaçan müteahhit Mehmet Ali Kabataş’ın yakalanması için kırmızı bülten çıkarıldı.

Bolu’da bir dönem çok sayıda yeni inşaat yaparak kira öder gibi ev alma imkanı sunan ancak 2013 yılında iflas ettiğini açıklayan Kabataş İnşaat’ın sahibi Mehmet Ali Kabataş’ın yakalanması için kırmızı bülten çıkarıldı. İflas ettikten sonra ortadan kaybolan ve henüz yapılmayan daireler karşılığında aldığı peşin parayı iflas nedeniyle iade edemeyen Mehmet Ali Kabataş’ın yurtdışında olduğu öğrenildi.

Aynı binayı birkaç kişiye sattığı iddiası

2013 yılında iflas eden ünlü müteahhidin alacak davaları ise Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde halen görülmeye devam ediyor. 2013 yılında Bolu’da vergi rekortmenleri sıralamasında 10. sırada yer alan, çok sayıda vatandaşa peynir ekmek satar gibi daire satan ünlü müteahhit, yine aynı yıl iflasını açıklamıştı. Elinde yapılmayı bekleyen, proje safhasında ve devam eden yüzlerce inşaatı olan müteahhidin aynı daireyi birkaç kişiye sattığı da iddia edilmişti. Mehmet Ali Kabataş hakkında Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde dolandırıcılık suçundan açılan davalar devam ediyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.