VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEVLET İTFAİYECİLERİN ACISINI PAYLAŞTI

10 Mayıs 2018

........................

Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti ve geçtiğimiz hafta meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden görev şehitlerinin mesai arkadaşlarına baş sağlığı diledi. Vali Baruş ve beraberindekiler şehit itfaiyecilerin Türk bayrağına sarılı yataklarının başında dua ettiler.  

Bolu Valisi Aydın Baruş, geçtiğimiz hafta Tekke Işıklar Köyü yakınlarında meydana gelen kazada 2 şehit veren Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu.  Vali Baruş’a, taziye ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit’te eşlik etti. Vali Baruş, itfaiye müdürlüğü bahçesinde bir araya geldiği Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Arman, İtfaiye Müdürü Mehmet Duman ve itfaiye erlerine baş sağlığı dileklerini iletti.

“ALLAH EMEKLERİNİZİ ZAHİ ETMESİN”

İtfaiye personellerine hitap eden Baruş,“Siz itfaiyeciler çok önemli bir görevi yapıyorsunuz, insan hayatı kurtararak. İnsanların canını malını kurtarmak için her gün kendinizi tehlikeye atıyorsunuz. Sadece il merkezindeki yangınlara değil,  köylerimizde meydana gelen yangınlarda, orman yangınlarında, trafik kazalarına kadar birçok olaya müdahale ediyorsunuz. Herhangi bir canlının canının tehlikeye düşmesi durumunda acil müdahale ekibi olarak koşturuyorsunuz. Allah emeklerinizi zayi etmesin. Allah yardımcınız olsun, her türlü kaza beladan korusun. Sizlere müteşekkiriz. Bolu sizlere çok şey borçlu.” dedi.

ŞEHİTLERİN YATAKLARININ BAŞINDA DUA ETTİ

Vali Aydın Baruş, ardından İtfaiye Müdürlüğü binasına geçti. Burada idari binayı ve dinlenme odalarını dolaşan Vali Baruş, görevleri başındayken hayatlarını kaybeden vazife şehitleri Erhan Yazkan (32) ve Aykut Kabakcıoğlu’nun (22) Türk bayrağına sarılı yatakları başında dua etti.  Baruş, ardından İtfaiye Müdürlüğü’nden ayrıldı.

  • DEVLET İTFAİYECİLERİN ACISINI PAYLAŞTI
  • DEVLET İTFAİYECİLERİN ACISINI PAYLAŞTI
  • DEVLET İTFAİYECİLERİN ACISINI PAYLAŞTI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.