VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİTLERİMİZİN ANISI YAŞAYACAK

10 Mayıs 2018

......................................

Geçtiğimiz günlerde Tekke Işıklar Köyü’nde meydana gelen yangına müdahale etmeye giderken araçlarının takla atması sonucu şehit olan 2 itfaiye erimizin, ailelerine birer ev verileceği açıklandı. Öte yandan şehitlerimizin ismi, belirlenen sokaklara verilecek.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirilen Mayıs ayı 2.birleşim toplantısında İmar komisyonundan gelen Tekke köyüne yangın söndürmek üzere giderken şehit olan itfaiyeciler Erhan Yazkan ve Aykut Kabakçıoğlu’na birer ev verilmesi görüşüldü. İmar komisyonundan gelen 21 maddenin sonuncusu olan karar ayrı oylandı.

ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE SAHİP ÇIKALACAK

Oylamaya CHP Meclis üyeleri de evet oyu vererek, oy birliği ile şehit ailelerine birer ev ve belirlenen sokaklara isimlerinin verilmesi karara bağlandı.  Karar oylanması sonrası söz alan CHP Grup Başkan Vekili Erhan Beykoz, şehitlere rahmet diledikten sonra; “Görev şehidi olan Erhan Yazkan arkadaşımızın eşinin bir markette çalıştığını öğrendik. Şehidimizin geride kalanlarına sahip çıkmak adına şehit eşini belediyemize işe alalım. Böylelikle hanımefendiye ve çocuklarına sahip çıkmış, geleceğini garanti altına almış oluruz” dedi. Başkan Yılmaz ise, eskiden olmuş olsa işe alabilirdik. Şimdi konunun yeniden değerlendirilerek açık bir yer bulduğumuz takdirde kızımızı işe alalım. Böylelikle görev şehidi olanların yakınlarına da sahip çıkarız, diye cevap verdi.

1 yorum yapılmış
  • DorukAlp
    30 Kasım 2019 • 12:46
    Aykut abimin mekanı cennet olsun onsuz biz bir hiçiz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.