VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 10 MAYIS PERŞEMBE

10 Mayıs 2018

...........................................

Kozlu köyü halkından (Merhum) Muzaffer ve Sabriye CEBECİ’nin oğlu, Sabahat CEBECİ’nin eşi, İlhan ve Nuran CEBECİ’nin babaları, Mustafa CEBECİ ve Aliye CANBAŞ’ın kardeşi İbrahim CEBECİ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sağlık mahallesi Saygılı camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası  Kozlu köyü mezarlığına defnedilecektir.

Kıbrıscık ilçesi Dokumacılar köyü halkından Firdevs AKSAY’ın eşi, Hasan, İsa AKSAY’ın babaları, Ulviye, Hatice AKSAY’ın kayınpederi, Hatice, Mehmet Ali, Rahşan, Ayşegül, Arif, Senur ve Hakan AKSAY’ın dedeleri, Hacı Uncu Arif AKSOY, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çıkınlar mahallesi Balcı camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çıkınlar mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

Seben ilçesi Korucuk köyü halkından (Merhume) Rabia AKYAZI’nın eşi, Cezmi, Fehmi AKYAZI ve Fehmiye YALÇIN’ın babaları, Eski Köy Muhtarı Mehmet AKYAZI, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aşağısoku mahallesi Hacınakkaş camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Aşağısoku mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Dörtdivan ilçesi Çalköy’ü halkından Havse BAĞCI’nın eşi, Recep, Mukadder BAĞCI ve Selma YILDIRIM’ın babaları Sabri BAĞCI, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Çalköy camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Doğancı köyü halkından İhsan HALICIOĞLU’nun eşi, Müşerref ÖZKAN ve Hayrettin HALICIOĞLU’nun anneleri, Hüseyin Özkan ve Rabia HALICIOĞLU’nun  kayınvalidesi Sakine HALICIOĞLU, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Doğancı köyü Aşağı mahalle camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Doğancı köyü Aşağı mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Yukarı Çarşı esnaflarından Ayakkacı (Merhum) Rafet AKÇAN ve Müşerref AKÇAN’nın oğlu, (Merhum) Talat ÖZTÜRK, Fatma ÖZTÜRK’ün damadı, Sinan AKÇAN’ın abisi , Hatice KANLICALIOĞLU’nun kardeşi, Nurhan AKÇAN’ın eşi, Seda, Ayşegül ve Onur AKÇAN’ın babası Zihni AKÇAN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çıkınlar camii’nde kılınacak öğle ve cenaze  namazı sonrası Çıkınlar mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.