VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEÇİM GÜVENLİĞİ ÜST SEVİYEDE OLACAK

9 Mayıs 2018

...................

Bolu’da, Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili alınacak tedbirlerin görüşülmesi amacıyla seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Bolu’da, Vali Aydın Baruş başkanlığında, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ile ilgili alınacak olan tedbirlerin görüşüldüğü seçim güvenliği toplantısı Valilik Abant Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nadir Çelik ve ilçe Kaymakamları da hazır bulundu.

Huzurlu bir ortam sağlanacak

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili alınacak tedbirlerin görüşülmesi amacıyla bir araya geldiklerini belirten Vali Baruş, “Amacımız yapılacak olan seçim öncesi ve sonrası olmak üzere gerekli tüm güvenlik tedbirlerini alarak ilimiz genelinde rahat ve huzurlu bir ortamda bu süreci geçirmektir” dedi.

  • SEÇİM GÜVENLİĞİ ÜST SEVİYEDE OLACAK
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.