VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İTFAİYECİLERE TAZİYE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

9 Mayıs 2018

...........................

Tekke Işıklar köyünde çıkan ve 4 evin yandığı yangına giderken itfaiye aracının devrilmesi sonrasında şehit düşen itfaiye erleri Erhan Yazgan ve Aykut Kabakçıoğlu için itfaiye müdürlüğüne taziye ziyaretleri devam ediyor.

Bolu İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Nadir Çelik, Bolu Şoförler Odası Başkanı Orhan Fırat, Bolu Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bülent Velioğlu ve beraberindeki basın mensupları Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İtfaiye Müdürü Mehmet Duman’a baş sağlığı diledi.

“Şehit acısını çok iyi biliriz”

Bolu İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Nadir Çelik Jandarma teşkilatı olarak şehit acısını en fazla yaşayan kurumlardan biri olduklarını belirterek, “ Biz şehit acısını en fazla yaşayan kurumlardan biriyiz. O yüzden şehit acısını çok iyi biliriz. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün acısını çok iyi anlıyorum. Allah şehitlerimize cennetinde yer versin. Allah rahmet eylesin” dedi.

“Beraber çalışan meslek gruplarıyız”

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu da itfaiyecilerle bir çok olayda birlikte çalıştıklarına dikkat çekerek, “Kazada,yangında hep birlikte bir arada çalışan meslek gruplarıyız. İki kardeşimizi şehit verdik. Bunun üzüntüsü çok fazla. Rabbim bir daha böyle acı yaşatmasın. Allah rahmet eylesin.'' diyerek baş sağlığı diledi. İtfaiyecilik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu ifade eden Bolu Şoförler Odası Başkanı Orhan Fırat ise, '”İki arkadaşınızı şehit verdiniz. Başınız sağ olsun. Allah sabır versin” ifadelerini kullandı.

“Pırlanta gibi insanlardı”

Ziyaretlerinden dolayı herkese çok teşekkür eden Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Duman, “Çalışma arkadaşlarımızı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Bizim mesleğimiz meşakkatli bir meslek. İnsanların canlarını, mallarını kurtarmak için kendi canından vazgeçenlerin mesleği. Sadece insanların da değil. Bazen bir kuşun, bazen bir kedinin hayatı da bizler için çok önemli. Şehit olan arkadaşlarımız pırlanta gibi insanlardı. Allah mekanlarını cennet eylesin” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.