VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 9 MAYIS ÇARŞAMBA

9 Mayıs 2018

......................

1 - Seben ilçesi Solaklar köyü halkından, Ayşe YILMAZ’ın eşi, Menderes YILMAZ, Aysun KARADUMAN ve Gülsün GÜLDÜR’ün babaları, Muhsin KARADUMAN, Bilal GÜLDÜR ve Nurcan YILMAZ’ın kayınpederi, Seben Adliyesinden emekli; Cevat Yılmaz hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Seben merkez camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Solaklar köyü mezarlığına defnedilecektir.

2- Borazanlar mahallesi halkından,  Ahmet BAYINDIR’ın eşi, A.İ.B.Ü. Bolu Meslek Yüksek Okulu Öğr. görevlisi Adem BAYINDIR, Birgül DURU, Fatma MÜHÜRCÜOĞLU ve (merhume) Melek YÜCETÜRK’ün anneleri, serbest muhasebeci mali müşavir Timur DURU, Fatih DURU, Koray ,Güray YÜCETÜRK, Melike MÜHÜRCÜOĞLU, Berrak TANYERİ ve Elif NALBANT’ın anneanneleri, Sena BAYINDIR’ın babaannesi, Dilek BAYINDIR’ın kayınvalidesi; Necmiye Bayındır hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Borazanlar camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Paşaköyü mezarlığına defnedilecektir.

3-Saraycık köyü halkından (merhume) Emine SEVİNÇ’in eşi, Rıdvan, Rıfat, İsmail, Sevinç, Tevhide KONUK ve Şerif SEÇER’in babaları,Fikrettin KONUK ve Ali SEÇER’in kayınpederi; Rafet Sevinç hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Saraycık köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Avşar köyü Fakılar mahallesi halkından, Saniye KABADAYI’nın eşi, Ayşe, Ömür ve Erkan KABADAYI’nın babaları, Muzaffer KABADAYI ve Emine DURASI’nın kardeşi, Mahmure BİLGİN’in abisi, Özlem,Özge, Burak, Aykut, Sıla ve Emirkan’ın dedeleri, Murat BERBEROĞLU, Murat KARAGÖL, Nigar ve Fatma KABADAYI’nın kayınpederi; Ömür Abdullah Kabadayı hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Avşar köyü Fakılar mahalle camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.