VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ’DEN CHP’YE TAZİYE ZİYARETİ

8 Mayıs 2018

...........................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve teşkilatı, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu'nun ağabeyi, Erzincan'dan 15 ve 16'ncu dönemde milletvekili olan Nurettin Karsu için CHP’ye taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Parti binasında gerçekleşen ziyarette basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu; “Bu ülkenin ürünleri, doğudan, batıdan, Orta Anadolu’dan ve kuzeyden gelen insanların doğurduğu çocuklarıyız. Bu ülke hepimizin, eşi benzeri yok ve insanları da öyledir. Bu ülkenin insanı kadar dürüst, namuslu, sadık, işini gücünü dostluklara ayırabilen topluluktur. Bizim alışkanlıklarımızdan birisi de Türk ve Türkmen ailelerinin öteden beri gelişinden dolayı bir birimizi daima sıcak karşılamak ve misafir perver olmak. Sizler belki bu ülkeyi yönetiyorsunuz, bizlerde sizleri takip, tenkit ediyoruz.  Zaman zaman kırıcı, olumlu, olumsuz cevapta alsak kırılmıyoruz. Çünkü sizde bizim gibi bizde sizin gibiyiz. Gün gelecek birbirimizi hep arayacağız. İşin sonunda gideceğimiz yine bu topraklar. Onun için Başkanıma ve teşkilatına böyle bir incelikte bulundukları için teşekkür ediyorum. Hep böyle yüzümüz gülmeli. Birimiz muhakkak ki yönetecek ve birimizde onu takip edecek. Ama sevgiyi ve dostlukları unutmamız lazım” dedi.

“HEPSİNİN ALTINA İMZAMI ATIYORUM”

Karsu’dan sonra açıklamalarda bulunan Nurettin Doğanay ise; “Kazım ağabeyinin konuşmasının başından son cümlesine kadar söylediklerinin hepsinin altına imzamı atıyorum. Güzel insanların olduğu güzel bir ülkede yaşıyoruz. Farklı renklerimiz, çeşitlerimiz olacak ama biz ülke olarak mozaiğiz, o mozaikle de birlikte bir bütünüz ve bütün olmaya da devam edeceğiz. Tabi ki iki farklı siyasi partiyiz ve iki farklı düşünceler olacak. Bunlar doğaldır. Ama neticede ülkeyi belirli hedeflere taşımak için her iki siyasi partide de bu yönde vizyonunu ortaya koymak için çaba sarf ediyor. Takriben 3 yıllık İl başkanlığım dönemimde siyasi kavgadan uzak Bolu’da yaşadığımızı biliyoruz. Birbirimizin iyi gününde, kötü gününde, cenazesinde, her yerde birlikte olacağımızı da biliyoruz. Bolu’da seviyeli bir siyasi anlayışı sürdürmek için çalışıyoruz. Bunun olması gerektiğini de düşünüyoruz. Çünkü sevginin, saygının açmayacağı kapının olmayacağını da düşünüyoruz” diye ifade etti.

“MEKANI CENNET OLSUN”

Son olarak Doğanay, geliş sebepleri hakkında konuşarak; “Geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu’nun ağabeyi 15 ve 16. Dönem Milletvekili Nurettin Karsu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Şahsım ve partim adına başsağlığı dileklerimizi iletmek adına bugün buradayız. 15 ve 16. Dönem Milletvekili Nurettin Karsu ülke ve millete hizmet etmiş, mekanı cennet olsun. Geri de bırakmış olduğu ailesine, çoluğu çocuğuna, kardeşlerine ve Karsu ailesine Allah’tan sabırlar diliyoruz. Bununla birlikte geçtiğimiz cumartesi Bolu’nun Tekke köyünde çıkan yangın neticesinde 5 ev yanmıştır. Orada evlerini kaybeden vatandaşlarımıza rabbimden kolaylıklar diliyorum. Tabi ki o süreçte yangını söndürmek için yola çıktıklarında köyün üst kısmında itfaiye aracının devrilmesi sonucunda iki itfaiye eri Erhan ve Aykut genç yaşta hayatlarının baharında rahmeti rahmana kavuştular. Öncelikle annelerine, babalarına, tabi ki eşine ve ailesine sabırlar diliyoruz” diye konuştu.

 

  • AK PARTİ’DEN CHP’YE TAZİYE ZİYARETİ
  • AK PARTİ’DEN CHP’YE TAZİYE ZİYARETİ
  • AK PARTİ’DEN CHP’YE TAZİYE ZİYARETİ
  • AK PARTİ’DEN CHP’YE TAZİYE ZİYARETİ
  • AK PARTİ’DEN CHP’YE TAZİYE ZİYARETİ
  • AK PARTİ’DEN CHP’YE TAZİYE ZİYARETİ
  • AK PARTİ’DEN CHP’YE TAZİYE ZİYARETİ
  • AK PARTİ’DEN CHP’YE TAZİYE ZİYARETİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.