VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TARAFTARA MÜJDELİ HABER

8 Mayıs 2018

..................

Nefesler tutuldu ve gözler 11 Mayıs tarihinde deplasmanda oynayacağımız Gazişehir Gaziantepspor maçına çevrildi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, deplasmana gidecek ne kadar taraftar varsa belediye tarafından götürüleceğini söyledi.

Boluspor’un, 11 Mayıs Cuma günü deplasmanda oynayacağı Play-Off 1.maçı olan Gazişehir Gaziantep maçı öncesi, kırmızı beyazlı taraftarlara müjdeli haber Bolu Belediyesinden geldi.

Bolu Belediyesi, kırmızı beyazlı taraftarların Gaziantep’te maçı izleyebilmeleri için özel bir otobüs şirketi ile anlaştı. Bolusporlu taraftarlar Bolu Belediyesinin kaldıracağı araçlarla Gaziantep’e ücretsiz gidecek. Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ da otobüslerle ilgili gerekli talimatı birimlere verdi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın, “Ne kadar taraftarımız gitmek istiyorsa yardımcı olalım” sözünün ardından Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ’da gerekli çalışmaları başlattı.

Boluspor Kulübü Başkan Necip Çarıkçı’nın da bizzat ilgilendiği taraftar organizasyonu içinde Çarıkcı, taraftar liderlerine bilgi verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.