VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"SEÇİMLERE ÇOK İDDİALI GİRİYORUZ"

7 Mayıs 2018

...............................................

24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde, milletvekili aday adaylığı nedeniyle MHP İl Başkanlığından istifa eden Adem Evcil’in yerine il başkanlığı görevine gelen Cihan Başaran, milletvekili aday adayları ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Başaran, Bolu’ya hizmet azmiyle geldiklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Binasında düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Cihan Başaran, milletvekili aday adayları ve partililer katıldı. Seçimler hakkında konuşan Cihan Başaran, Bolu’ya hizmet azmiyele geldiklerini söyleyerek, “Gündemimiz Cumhurbaşkanı, Millet Vekilleri seçimidir. Türkiye ve Bolu seçim atmosferine girmiştir. 24 Haziran’da milletin iradesi sandıklara yansıyacaktır. Seçimlerin Milletimize, Türkiye’mize, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, toprağında huzur bulduğum, Bolu ilimize huzur, refah, zenginlik, mutluluk getirmesini temenni ediyorum.  MHP Millet Vekili aday adaylığı başvuru süreci 3 Mayıs’ta son buldu.  Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat hukukuna saygı duyarak, İl Başkanlığımıza bizzat gelerek Millet Vekili aday adayı olmak istediğini açıklayan ve birbirinden kıymetli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İl Başkanlığımızın ve yönetim kurulumuzun olurunu alarak,  MHP Genel Merkezine başvurularını yapan 12 Millet Vekili aday adayımız olmuştur. Aday Adaylığı süreçlerinde bu kıymetli Türkiye sevdalılarına başarılar diliyorum. 12 kıymetli aday adayının bu yola baş koyması, Bolu’ya hizmet niyetiyle yola çıkması, MHP’nin Bolu da ne kadar güçlü ne kadar diri ve ne kadar birlik beraberlik içinde olduğunun en önemli kanıtıdır. Bu seçimlere çok iddialı giriyoruz. Projelerimizle geliyoruz, Bolu’ya hizmet azmiyle geliyoruz. Emin olun ve güvenin bize, MHP Milletvekilleri ile Bolu çok güzel olacak. Yılladır beklediği hizmetlere, yatırımlara, zenginliğe, mutluluğa, kavuşacak.

“DİKKAT EDECEĞİMİZ İKİ KRİTER VAR”

Başaran, milletvekil adayı seçimlerinde dikkat edecekleri 2 kriter olduklarını belirterek, “İl Başkanı olarak ben Cihan Başaran ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 12 Millet Vekili aday adayına da eşit mesafedeyiz. Bolu’dan sıralamaya girecek 3 Millet Vekili adayının belirlenmesinde dikkat edeceğimiz iki kriterimiz var. Birinci kriter, MHP Bolu teşkilatlarımızın görüşleridir. İkinci kriter, halkımızın aday adaylarımız hakkındaki görüşleridir. Teşkilatları oluşturan değerli dava arkadaşlarımın ve Bolu halkının görüşleri benim için çok önemlidir. Onlar kimi Milletvekili listesinde görmek istiyorsa bende bu iradenin gerçekleşmesi için elimden gelen desteği vereceğim.” dedi.

İŞTE İSİMLER

Cihan Başaran, konuşmasının sonunda MHP’den aday adayı olan isimleri sıraladı.

MHP’den Aday Adayı Olan isimler şu şekilde; Adem Evcil, Akın Tek, Cihan Yıldırım, Erkan Bektaş, Fatih Soyaydın, Ferhat Bağcı, İlker Tasma, Mehmet Altındağ, Murat Ceylan, Mustafa Turan, Sema Kışlak, Yüksel Akturan.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.