VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“TÜRKİYE’NİN FARKLI BİR YOL HİKAYESİ BAŞLAMIŞ OLACAK”

7 Mayıs 2018

.....................................

AK Parti İl Başkanlığı’nda basın mensuplarına açıklamalar yapan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 24 Haziran’daki seçimlerin sonuçlanması ile Türkiye2nin farklı bir yol hikayesinin başlamış olacağını söyledi.

AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ilk olarak 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimleri değerlendirdi. Ercoşkun; “24 Haziran tarihinde gerçekleşecek genel seçimler artık ülkenin bir numaralı gündemi oldu. Hem ülkedeki hem de bölgedeki gelişmeleri değerlendirdiğimiz zaman tamda zamanında olduğunu düşündüğümüz ve yeni Türkiye’nin yeni sisteminin başlangıcı olacak bir seçimlere sahne olacak. Dolayısıyla AK Parti teşkilatlarında görev alan kişiler olarak hem Türkiye için hem bölgemiz için hem de gönül coğrafyamız olarak tabir ettiğimiz ümidini Türkiye’ye ve lideri Recep Tayyip Erdoğan’a bağlamış topluluklar ile ülkeler için önemli bir dönüm noktası olarak görüyoruz. İnşallah geçtiğimiz referandumda önünü açtığımız yasama faaliyetleriyle gene önünü açtığımız Cumhur ittifakı ile daha fazla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının temsil edileceği bir parlamentoya inşallah sahip olacağız. Yeni sistemle birlikte daha güçlü bir yönetim, icra ve daha bağımsız bir parlamentoyla Türkiye’nin farklı bir yol hikayesi başlamış olacak. Ben bu seçimlerde her zaman olduğu gibi milletimizin tüm olan biteni en doğru şekilde tahlil edip kararını o şekilde sandığa yansıtacağını düşünüyorum. Bu karardan sonra yeni sistemin getireceği istikrar önümüzdeki süreçte Türkiye’nin daha da güçlenmesini sağlayacaktır” dedi.

“YAPMIŞ OLDUĞUMUZ HİZMETLER ÖNEMLİ PROBLEMLERİ ÇÖZDÜ”

Açıklamasının devamında yapmış olduğu hizmetlerin önemli problemleri çözdüğünü söyleyen Ercoşkun; “ Tabi 2011 yılından bu yana 24,25 ve 26. Dönem de AK Parti Milletvekili olarak görev yaptım. Gerek Meclis’teki çeşitli komisyonlarda almış olduğumuz görevler gerek Genel Merkez nezlin de almış olduğumuz görevlerle beraber Bolu’ya hem başbakanımızın, Bakanlarımızın, Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu hizmetleri daha da fazla pay alabilmesi adına gayretler ortaya koyduk. Bu noktada Bolu’nun her köşesinde yapmış olduğumuz hizmetler önemli problemleri çözdü. Geçmiş seçimlerde söylediğim gibi bundan önceki süreçlerde elde ettiğimiz tecrübelerle bundan sonraki dönemde de eğer cenabı hak nasip ederse, Partimiz, Genel Başkanımız uygun görürse ve bize bir görev düşerse gene elimizden geleni aynı şekilde yapmaya devam edeceğiz. Ama bunun dışında bize görev düşmediği takdirde de partimiz bize hangi görevde uygun görürse sonuna kadar gayret etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

YAYLA EVLERİ YASASININ İPTALİ İÇİN ÖZCAN’DA İMZA VERMİŞ

Son olarak Bolu’yu yakından ilgilendiren yayla evleri konusunda 24. Dönemde bir yasa çıkartıldığını, ancak CHP tarafından bu yasanın anaya mahkemesine götürülerek iptal edildiğini ve bu konuda CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın da imza attığını söyleyen Ercoşkun; “ Bildiğiniz gibi yayla evleriyle ilgili yaşanan sıkıntıları 24. Dönemde yaptığımız yasama faaliyetleriyle ilgili çözmüştük. Fakat birçok yasayı olduğu gibi bu yasayı da Cumhuriyet Halk Partisi bazı şekli eksiklikleri sebep göstererek anayasa mahkemesine götürdü. Anayasa Mahkemesi de bu yasayı iptal etti. Bu konuyu anayasa mahkemesi nezlinde takip ettim. Yasanın hangi gerekçelerle iptal edildiği tespit ettim. Tabi bu esnada şaşırtıcı bir şeyde buldum. Çünkü her gittiği yerde yayla evleri meselesinde ben her türlü desteği vereceğim diyen Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın anayasa mahkemesine verilen dilekçede imzasının olduğunu gördüm. Hatta bunun bir nüshasını da Anayasa Mahkemesinden istedim. Yani bir tarafta popülist bir yaklaşımla vatandaşa ben sizin yanınızdayım diyen, ama diğer taraftan da tam tersine bir irade ortaya koyan Muhalefet Milletvekiliyle karşı karşıyayız” diye ifade etti.

2 yorum yapılmış
  • alsayar
    8 Mayıs 2018 • 03:42
    bu kadar sene başlamamış.şimdimi başlayacak.
  • Karayollaraydurtkadromadurlar
    8 Mayıs 2018 • 11:08
    Sn cumhurbaşkanı çıktı kamuda çalışan taşerona şartsız şurtsuz kadro dedi karayollarında süreklilik arz eden işlerde çalışan yolun bakım onarım temizlik telçit kontrolü işaretleme yapan kelle koltukta asıl işi yapan 5 yıldır çalışan işçiye ihale şartnameniz anahtar teslimi deyip aynı kurumda 1 gün çalışan çaycıya paspasçıya kadro verdiniz sizin adaletiniz bumu şu an karayollarında ihale alan mütahit 1600 tl maaş veriyor ve yemek parası vermiyor 150
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.