VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

3 KİŞİ TEMAYÜLDE YOKLAMASINDA YOK

4 Mayıs 2018

...................................

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti Genel Merkezi'nin Bolu'da düzenleyeceği temayül yoklaması öncesi yaptığı açıklamada, "Milletvekili aday adaylıklarını açıklayarak, millete hizmet etmek üzere 'Ben de varım' diyen tüm dava arkadaşlarıma başarı diliyor, kendilerine şahsım ve temsil ettiğim AK Parti dava hareketi adına başarı diliyorum" dedi.

AK Parti Genel Merkezi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine, 24 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi, teşkilat kademelerinin aday tercihlerini öğrenmek amacıyla yarın Bolu'da temayül yoklaması gerçekleştirecek.

"DAVA ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYOR, BAŞARILAR DİLİYORUM"

 AK Parti Bolu Milletvekili ve Milletvekili Aday Adayı Ali Ercoşkun, parti genel merkezi tarafından gerçekleştirilecek temayül yoklaması öncesi, yaptığı açıklamada, "AK Parti'de siyaset yapan, bu ülkenin birlik ve beraberliğinin devamı için aday adaylıklarıyla 'Ben de varım' diyen tüm dava arkadaşlarımı tebrik eder, kendilerine teşekkür ederim" dedi.

"AK PARTİ'MİZ MİLLETİMİZİN HİSSİYATLARINA EN BÜYÜK TERCÜMAN OLARAK İLK VE ÖNCELİKLİ TERCİHİ"

Ercoşkun, AK Part’nin milletin hissiyatlarına en büyük tercüman olduğunu ve bu yüzden öncelikli tercih olduğunu belirterek, “27 dava adamı bu süreçte aday adaylıklarını açıklayarak, millete hizmet için göreve talip oldular. Bu hem şahsım, hem de hemşehrilerimiz açısından memnuniyeti verici. Aday adayı sayısının fazla oluşu aynı zamanda AK Parti'mizin milletin hissiyatlarına ne denli büyüklükte tercüman oluşunu ve ne denli büyüklükte bir tercih adresi olduğunu ortaya koymaktadır. Yarın yapılacak temayül yoklamasının, partimiz, AK teşkilatlarımız, aday adaylarımız ve seçimler sonrasında ise her kim milletvekili olursa olsun hizmetin en layığını alacaklarına inandığım değerli hemşehrilerime hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

ONLAR TEMAYÜL OYLAMASINDA YER ALMAYACAK

Milletvekili Ercoşkun, açıklamalarının sonunda önemli bir hatırlatmada bulunarak, "Bolu'da 27 dava arkadaşımız AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıkladı. Partimizin kuralları gereği, mevcut 2 Milletvekili ile Kurucular Kurulu Üyesi 1 aday adayımız temayül yoklamasında yer almayacak. Temayül yoklamasına, teşkilatların teveccühünü kazanmak üzere, 24 aday adayı arkadaşımız yer alacak" ifadelerini kullandı.

Bu kural gereği Fehmi Küpçü, Ali Ercoşkun, Habibe Güner temayül oylamasına katılmayacak.

4 yorum yapılmış
  • Smerli
    4 Mayıs 2018 • 08:53
    1.Metin Vural 2.Ali Coşkun ve 3.M.Emin Güz olacaktır demedi demeyin
  • Sakall
    4 Mayıs 2018 • 10:55
    1-mehmet emin güz 2 ali coskun 3 adil esen Kaymak külliye
  • Ali
    4 Mayıs 2018 • 23:28
    2 numara gerede verirler 1 bile olabilir
  • Grdgn
    4 Mayıs 2018 • 14:58
    Ercoşkun ve fehmi yine aday olursa ak parti boluda bitmiştir. Yapmayın etmeyin, bu adamların artık boluya bir faydası yok.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.