VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜZ BÜYÜK SEVGİYLE GELİYOR

4 Mayıs 2018

.......................

AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Emin Güz, “Aday olmam sonrasında partili arkadaşlarımın ve teşkilatların gösterdikleri sevgiye çok teşekkür ediyorum. Aday adaylarımız hepsi değerli. Zorlu yola talip olan insanlar. Arkadaşlarımı tebrik ediyor ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

AK Parti Bolu eski İl Başkanı ve 7 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olan avukat Mehmet Emin Güz, 24 Haziran seçimleri öncesinde aday adayı olurken, teşkilatların ilgisinden vepartililerin ilgisinden fazlasıyla mutlu olduğunu söyledi.

“Arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum”

Güz, “27 aday adayı arkadaşımız var. Bu AK Parti’nin ne kadar güçlü olduğunu bir göstergesi. Aynı zamanda halkımızın partimize teveccühünü daha çok artığını gösteriyor. Aday adaylarımız hepsi değerli. Zorlu yola talip olan insanlar. Arkadaşlarımı tebrik ediyor ve kolaylıklar diliyorum. Teşkilatlarımızın en uygun adayı tercih edeceklerini inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“Bu sevgi hiçbir zaman bitmedi”

“Eski il başkanı olmam ve kurulduğundan bu yana teşkilatlarımdan kopmamam nedeniyle bir avantajım olduğunu düşünüyorum. Gittiğim her yerde partili arkadaşlarla rahat diyalog kuruyorum. Gösterilen sevgiye çok teşekkür ediyorum. Bu sevgi hiçbir zaman bitmedi. Bu beni çok mutlu ediyor.”Benimde partili arkadaşlarımla büyük bir gönül bağımın olması nedeniyle onur duyuyorum. Bu sevgi her geçen gün büyüyor. Teşkilatlarımla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum.”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.