VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUHTEMEL RAKİPLERE KARŞI NE YAPTIK?

30 Nisan 2018

...........................................

Spor Toto 1. Lig’de bu hafta son karşılaşmalar oynanırken, önümüzdeki haftadan itibaren play – off heyecanı başlayacak. Boluspor, play off’ta karşılaşacağı muhtemel rakiplerine karşı bu sene ligde istediği skorları alamadı.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

Ligde son hafta Denizlispor ile karşılaşacak olan Boluspor’da, önümüzde haftadan itibaren play – off heyecanı başlayacak. Ligde şu an 4’üncü sırada olan Boluspor, kimsenin puan kaybetmemesi halinde ilk turda 6’ncı sıradaki Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un puan kaybetmesi halinde ise Altınordu Futbol Kulübü ile ilk tur maçına çıkacak.

ERZURUM’A KARŞI ÜSTÜNÜZ

Boluspor’un play – off’taki muhtemel rakiplerine ligde aldığı skorlar ise istediği gibi değil. İlk turda muhtemel rakibi olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile ligin 6’ncı haftasında Fuat Çapa döneminde deplasmanda Rydell Poepon ve İrfan Başaran’ın golleri ile 2 – 0 galip gelmişti. İkinci maçta ise evinde 1 – 1 berabere kalmıştı. Boluspor’un golünü Mert Nobre kendi kalesine atarken, takımına beraberliği getiren golü ise yine Mert Nobre getirmişti.

ÜMRANİYESPOR’A ŞANSIMIZ TUTMADI

Boluspor’un ilk turu geçmesi halinde karşılaşması muhtemel olan diğer rakibi Ümraniyespor’a karşı şansı bir türlü tutmadı. Ligin 2 ve 19’uncu haftalarında oynanan karşılaşmalarında 1 – 0 mağlup olan Boluspor, İstanbul ekibinin ligde de gerisinde kaldı.

GAZİŞEHİR BİZE YARAMADI

Boluspor’un turu geçmesi halinde finalde diğer bir rakibi olabilecek takım Gazişehir Futbol Kulübü’ne karşı bu sezon 1 beraberlik 1 mağlubiyet ile oynadı. Ligin 3’üncü haftasında Gazişehir ile 0 – 0 berabere kalan Boluspor, ligin 20’nci haftasında deplasmanda 2 – 0 mağlup oldu.

ÇAPA FAKTÖRÜ

Şu an oluşan play – off hattındaki rakiplerimizde ligin ilk yarısında eski teknik direktör Fuat Çapa faktörü bulunuyor. Muhtemel rakiplerimiz ile oynadığımız ligin ilk yarısındaki karşılaşmalarda takımımızın başında Fuat Çapa bulunuyordu. Sait Karafırtınalar’ın Boluspor’un başına gelmesinden kısa bir süre sonra bu rakiplerle tekrar karşılaştığımızda ise hocamız henüz sistemini oturamamıştı.

1 yorum yapılmış
  • Omer
    30 Nisan 2018 • 10:59
    Admin boluspor gazisehirle oyanr ilk maci hesabin yanlis
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.