VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 27 NİSAN CUMA

27 Nisan 2018

..........................................

Sağlık  mahallesi halkından (merhume) Zeliha DİNLER’in eşi, Ramazan DİNLER ve Kadirye ALKAN’ın babaları, Kahraman DİNLER, Neriman UÇAR, İsmihan YALÇIN ve Kamuran YILDIZ’ın dedeleri Settar DİNLER, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sağlık mahallesi Küplüce camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Seben Tepe köyü mezarlığına defnedilecektir.

Karacaağaç mahallesi halkından (merhume) Hatice VANLIOĞLU’nun eşi, Sabri,Mustafa ve Kenan VANLIOĞLU’nun babaları Yusuf VANLIOĞLU, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karacaağaç mahalle camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Bahçelievler mahallesi halkından (merhum) Muzaffer SAKARYA’nın eşi, Cezmi, Ahmet SAKARYA, Ayşe BELLER ve Hatice YAMANER’in anneleri Hüsniye SAKARYA, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Alpağut mahalle camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Merhum Hüseyin ve Firdevs DÖNMEZ’in kızı, Rıdvan ve Havva’nın kardeşi,Hakan ve Serkan ÇEKKİR’in anneleri, emekli öğretmen Kamile DÖNMEZ’in yeğeni Emine ÇEKKİR, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kültür mahallesi Fatih camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.