VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEBEN’E BUTİK OTEL

26 Nisan 2018

................................................

Bolu’nun Seben ilçesinde yapılması planlanan Butik Otel’in temel atma töreni yapıldı. Törende konuşan Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Seben’in herşeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Bolu’nun Çukurovası diye tabir edilen Seben’e, Seben Belediyesi tarafından ilçenin tarihi dokusuna göre tasarlanan Butik Otel’in temel atma törenine İlçe Kaymakamı İdil Özdemir, Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Temel atma töreni yapılan otelin 15 odalı olması planlanırken, toplam maliyeti 950 bin TL olacak.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SEBEN BELEDİYESİ OLARAK ÇALIŞIYORUZ”

Açılış konuşmasını yapan Başkan  Özbağ; ” Sizlerin her şeyin en güzeline layık olduğu düşüncesiyle gece gündüz demeden Seben Belediyesi olarak çalışıyoruz. Bugün burada bir eserin daha sizlerle birlikte temelini atacağız. Alt katında toplantı salonu ve Restoran üst katında ise beş yıldız konforunda 12 adet oda yer alıyor. Yüklenici firmadan 3 oda da çatı katına rica ederek 15 odalı bir konaklama tesisini daha Seben’e kazandırıp gelen misafirlerimizi ilçemizde ağırlayacağız. Bunu da sırtımızda sarınıp gitmeyeceğiz. Biz yarın olmadığımızda Seben’de kalacak. Toplam maliyeti 950 bin TL olan tesisi Seben Belediyemizin bütçesiyle yapıyoruz. Bu vesileyle emeği geçen Sayın Valimize, İlce Kaymakamımız, Bolu Belediyesi Başkanı Alaaddin  Yılmaz ve ekibine, yüklenici firma Tabiatın Kalbi Bolu şirketine, oy birliği karar alarak bu eserin yapılmasını onaylayan Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi  Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclis Başkanımız ve İl Genel Meclis Üyelerine şükranlarımı  sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“MİSAFİRLERİN RAHATI VE MUTLULUĞU İÇİN OLMAZSA OLMAZIDIR”

İlçe Kaymakamı İdil Özdemir ise ” Bugün burada Seben Belediyesi tarafından geleceğe atılan imza olma niteliği taşıyan Butik Otelin Sosyal tesisin temelini atmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Sizlerinde bildiği üzere Türk Toplumunun en güzel özelliklerinden biri de misafirperverliğidir. Bizler misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlar selametle uğurlarız. Bu düşünceyle Seben Belediyesinin ilçeye kazandıracağı bu eser  gelen misafirlerin rahatı ve mutluluğu için olmazsa olmazıdır. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”dedi.

  • SEBEN’E BUTİK OTEL
  • SEBEN’E BUTİK OTEL
  • SEBEN’E BUTİK OTEL
  • SEBEN’E BUTİK OTEL
  • SEBEN’E BUTİK OTEL
  • SEBEN’E BUTİK OTEL
  • SEBEN’E BUTİK OTEL
1 yorum yapılmış
  • Kapakc
    26 Nisan 2018 • 08:19
    Sana helal olsun başkanım.sonunda bir iş başardın.tebrik ediyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.