VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 26 NİSAN PERŞEMBE

26 Nisan 2018

..............................................

Ovadüzü mahallesi halkından, (merhum) Hüseyin ÇAYLAK’ın eşi, (merhume) Fethiye ve Mukaddes DEMİREL’in ablası, Mustafa, Hikmet, Ziya ÇAYLAK ve Fikriye ALTINKAYA’nın anneleri Lütfiye ÇAYLAK, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ovadüzü mahalle caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Çıkınlar mahallesi halkından, Hatice ÇELİK’in eşi, Köy Hizmetlerinden emekli Galip ÇELİK, emekli Polis Memuru İbrahim ÇELİK ve Safiye ALTIN KESEN’in babaları, Asiye ONUR ve Şeref AYTUGAR’ın abileri, Ender, Önder, Zuhal, Hilal ve Burak’ın dedeleri Ahmet ÇELİK, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çıkınlar mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Mudurnu ilçesi Dereçetinören köyü halkından, İsmail KAYA’nın eşi, Zeki, Remzi, Ramazan KAYA’nın anneleri, Naile, Müyesser, Raziye KAYA’nın kayınvalidesi, Aynur, Nihal, Meral, Adem, Damla ve Çağla KAYA’nın babaanneleri Fatma KAYA, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Dereçetinören köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Avşar köyü Gidiriş mahallesi halkından, Mürvet GÜNEY’in eşi, Yaşar ve Şaziment ÖZDEMİR’in enişteleri Yakup GÜNEY, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Avşar köyü Gidiriş mahallesi caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Mudurnu ilçesi halkından, Nimet TANESEN’in eşi Mustafa TANESEN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 10:00’da Karaçayır mahallesindeki evinden alınarak Mudurnu ilçesi Yıldırım Beyazıt caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çiçek yaylası mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.