VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN İSTİFA EDECEK Mİ?

25 Nisan 2018

......................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimlerinde aday olup olmayacağı yönündeki sorumuza, “Arzum belediye başkanlığında kalmak ama başka bir görev verilirse ‘Hayır’ demeyiz” dedi. Yılmaz’ın aday adayı olmaya karar vermesi durumunda 26 Nisan Perşembe günü saat 17:00’a kadar görevinden istifa etmesi gerekiyor.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz 24 Haziran seçimlerinde kendisine milletvekilliği konusunda talep gelmesi noktasında, “Bizim ismimizden bahsediliyorsa bu bizim için çok büyük bir onurdur. Buna layık olmaya çalışmak bizim açımızdan erdemdir” diye konuştu.

“İNANIYORSAM ADAY OLURUM”

“3’üncü dönemi bitiriyorum. Siyasetteki algım, eğer kendisini siyasi atmosferde memleketine hizmet etmeye adamış veya hizmet etme arzusunda olan insanlar varsa, bu insanlar hangi konuda birikimli ise o konuda iline ve ülkesine hizmet etmek arzusunda olmalılar. Eğer birikimleri belediyecilik anlamında yeterli ise belediyeci olarak hizmet etmeleri en doğrusudur. Eğer ben orada hizmet edebileceğime ve başarılı olabileceğime inanıyorsam aday olurum.”

“PROBLEMLERİ EN İYİ BİLENLERDEN BİRİYİM”

“Ben belediye başkanlığına hazırdım, çünkü 2 dönem belediye meclis üyeliği yapmıştım ve Bolu’nun problemlerini belediyecilik anlamında en iyi bilenlerden bir tanesiydim. Çözüm yolarını da en iyi bilenlerden bir tanesiydim. Bolu’nun geldiği konum itibariyle bakarsanız, seviliyorsak, 1’inci dönemde sevilebilirsiniz, 2’inci dönem, 3’ünci dönemde de hala seviliyorsanız o zaman siz şehrinizle, yaptığını icraatlar ile insanların gönlünde bir yer etmişsiniz demektir. Bu yeri yaptığınız icraatlar ile yapabileceğiniz gibi şamatalarla da edebilirsiniz. Ama bu şamatalardan o ilde, seçmende, ülkede bir şey kazanmaz.”

Kaynak - Aslı AKIŞ - Köroğlu Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • rfat
    25 Nisan 2018 • 17:17
    yorum yazıyoruz yayınlamıyorsunuz ,lütfen sizler gazetecisiniz şu imarda neler olduğunu araştırsanıza?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.