VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY ADAYLIK KAPISINI AÇIK BIRAKTI

25 Nisan 2018

............................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, bir gazetecinin “Aday adayı olacak mısınız?” sorusuna, “Bugün bana İl Başkanlığı görevi verilmiştir, bu görevi yürütüyorum. Başıma buyruk hareket etme şansım kesinlikle olmaz. Takdir yukarıda genel başkanımızındır. Genel başkanımız ne derse onu yaparım.” diyerek kapıları açık bıraktı.

Nurettin Doğanay,  aday olup olmayacağı yönünde yaptığı değerlendirmede, “Ben aday adayıyım diyenler Perşembe günü saat 17:00’a kadar istifalarını vermeleri gerekiyor. Bunun içerisinde şahsım da dahildir. Bakan yardımcılarımızla telefon yoluyla görüşmelerimiz oldu” diye konuştu.

“NE DENİRSE ONU YAPARIM”

“Şunu da belirtmek isterim ki; beni şahsım ile alakalı genel merkezin, genel başkanımızın, liderimizin söyleyeceği söz önemlidir. Bugün bana İl Başkanlığı görevi verilmiştir, bu görevi yürütüyorum. Ne derlerse onu yaparım. Onun dışında şahsi ve bireysel olarak düşünüp de ülkenin şu zor şartları altında geçtiğimiz süreç içerisinde şahsımı ve nefsimi düşünerekten hiçbir şekilde hareket etmem. Bunun AK Parti davasına da doğru bir yaklaşım olacağını düşünmem. Başıma buyruk hareket etme şansım kesinlikle olmaz. Takdir yukarıda genel başkanımızındır. Genel başkanımız ne derse onu yaparım.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.