VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“O 15 MİLLETVEKİLİNİN YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİM”

25 Nisan 2018

..............................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, basın mensuplarına yaptığı açıklamada CHP istifa edip İyi Parti’ye geçen milletvekilleri için “Yerlerinde olmak istemezdim” derken, bu olayın Türk siyasi tarihine kara leke olarak düştüğünü söyledi.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP’den istifa edip İyi Parti’ye geçen milletvekilleri için de değerlendirmelerde bulundu.

Doğanay, bu olayın Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak düştüğünü belirterek, “Şimdi malumunuz bildiğiniz üzere cumhurittifakı ülkemizin ve milletimizin geleceği için yapılan bir birlikteliktir. Milliyetçi Hareket Partisi Sayın Genel Başkanı Doktor Devlet Bahçeli olmak üzere burada görev yapan il başkanı ve tüm yönetim kurulu adına hepsine teşekkür ettiğimi de iletmek istiyorum. Tabi öncelikle biz 2 ayrı siyasi partiyiz. Bu partiler siyasi olarak ayrı olarak seçimlere girecek, cumhurbaşkanlığı konusunda ittifak yapacak. Tabi ki her aşamada görüşüp istişare ederek, cumhurittifakına destek vereceğiz. Bunu yaparken ne milletvekili göndereceğiz ne milletvekili alacağız, ne görüşmeler yapacağız. Samimiyetimle söylüyorum eleştiri yapmak için değil. O 15 milletvekilinin yerinde olmak istemezdim. Hallerini, şekillerini gördük. Kimisi ağlarken, kimisi başka yere bakıyor. Hemen akabinde İyi Parti’ye talimatla gönderilen o milletvekillerinin grup toplantısında o partiye ait yere oturmadıklarını gördük. Bundan 20 – 30 yıl sonra bu 15’liyi tarih yazacak. İnanın tarih yazacaktır. Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak düşmüştür. Biz ittifak kurduğumuz Milletçi Hareket Partisi ile birlikte bu tür kirli siyasete girmede, seçim birlikteliğini sürdüreceğiz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.