VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU TEŞKİLATI, AK PARTİ’NİN GÖZDESİ OLDU

25 Nisan 2018

.........................................

Partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, teşkilatının nüfus oranına göre üye sayısı ile Türkiye’de 1’inci olduğunu söyledi.

Haber: Erol DEĞİRMENCİ

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında aday adaylığı sürecinin başladığını duyuran açıklamalarda bulundu. Doğanay açıklamalarında AK Parti Bolu İl Teşkilatı hakkında da bilgiler verdi. Doğanay, yaptığı açıklamalarda parti teşkilatının, nüfus oranına göre en yüksek oranda üye bulundurduğunu söyleyerek bu konuda 1’inci olduklarını söyledi. Doğanay, konu hakkında, “Şu an itibariyle Bolumuzun nüfusu 303 bin 183. Seçmen  sayısı ise 221 bin 237. Kadın seçmen sayımız 113 bin 703, genç seçmenimiz 49 bin 369 genç seçmenimiz var. Bolu teşkilatları 35 bin 337 üyesi olan, Türkiye ‘de nüfus oranına göre en yüksek üyesi bulunan bir teşkilattır. Gayret gösteren merkez ilçe başta olmak ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’DE SİSTEME GİREN İLK İLİZ”

Doğanay, açıklamalarının devamında sandık yönetim kurulunu hazırladık ve Türkiye’de sisteme giren ilk il olduklarını belirterek, “Bin 864 AK Parti müşahidi var. Sandık yönetim kurullarını hazırladık, Türkiye’de sisteme giren ilk iliz. Bununla ilgili olarak geçtiğimiz ay genel merkezde yapılan toplantımızda teşkilatlarımıza özellikle teşekkür edilmiştir. Bu çalışmayı yapan 1’inci, 2’nci kademe, merkez ilçede ve tüm ilçelerimizdeki başkanlarımıza teşekkür ettiğimi bildirmek istiyorum. 7 / 24 esasını alarak çalışıyoruz. 93 mahalle temsilcimizi belirledik. 487 köyümüzün temsilcisini gözden geçirip tekrar aktif hale getirdik. Genç dinamik gönül vermiş kişileri sandıklarda belirlemiş oldu. Bolu teşkilatlarımız birbirine kenetlenmiş büyük bir ailedir, bu büyük ailenin hedefi 24 Haziran’da yeni bir rekora imza atmaktır. Gerek referandum, gerek Kasım seçimlerinde AK Parti Bolu Teşkilatları rekor kırmıştır. İnşallah bunu devam ettireceğiz diye düşünüyorum.” dedi.

2 yorum yapılmış
  • AyhanErel
    25 Nisan 2018 • 09:02
    Bu konuda en büyük pay sayın Adil Esen e aittir.kendisine ozellikle teşekkür edilmelidir.
  • sezer
    26 Nisan 2018 • 01:48
    parti ömer sayın ve o dönemin yöneticilri varken parti idi şimdi herkes hava hiç bir yardımcı olmuyorlar herkes kendi çıkarına ha bu arada bende üyeyim iki üç kişiyi geçmez ordaki abiler başkan ve vekiller oy alamazlar ben düşüncemi yazdım partili olarak oy vermem
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.